NLP Practitioner in Spanje

9-daagse Internationaal erkende opleiding

Ik heb eerst de NLP practitioner gevolgd. De groepsgrootte bestond uit ca. 22 cursisten. Het mooie van zo'n groep is dat je afwisseling hebt gedurende de vele oefeningen en dus niet steeds met dezelfde personen oefent, dit is echt een enorm voordeel. De trainers hebben allemaal enorm veel ervaring om de aandacht van de groep vast te houden en de NLP materie op een zeer boeiende manier te presenteren, waar fun en kennisoverdracht belangrijk is.
Michiel Ijff
Een NLP Practitioner is niet zomaar een opleiding. Door NLP leer je op een nieuwe manier kijken naar de wereld om je heen. Ook maak je je communicatie directer en effectiever. Daarom staat bij de NLP Academie de directe toepasbaarheid van NLP en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.


In onze opleiding NLP Practitioner ervaar je dat persoonlijke groei en ontwikkeling ontstaan door je als NLP Practitioner open te stellen voor nieuwe dingen en je daarbij bewust te worden hoe jij en anderen communiceren. Je herkent bepaalde vormen van gedrag en de emoties die daarbij horen. Door effectievere communicatie krijg je meer keuzevrijheid in je dagelijks leven.

Die omschakeling in denken en handelen kan best pittig zijn. Maar het resultaat is merkbaar: je leven verandert in positieve zin en je ervaart dat lang gekoesterde doelen en wensen ineens bereikbaar zijn. Dus schrijf je snel in.

Deze opleiding in Spanje is bij uitstek geschikt voor mensen die zich thuis voelen in kleine groepen (max 10 personen), van intensief en diepgang houden en graag aan zichzelf willen werken om bij thuiskomst echt resultaat te merken en tegelijkertijd even willen ontsnappen uit de dagelijkse sleur. Zie en ervaar het als een “refreshment” van jezelf.

Misschien is dit wel het beste wat je jezelf kunt gunnen!

Onze NLP Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP.

ALTEA in Spanje

Een uniek plaatsje aan de Middellandse Zee

Altea is een gemeente en stadje in Spanje, gelegen aan de Middellandse Zee in de provincie Alicante op zo’n 50 kilometer ten noordoosten van de stad Alicante en zo’n 100 kilometer ten zuiden van de stad Valencia.

Altea werd in de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw ook een ontmoetingsplaats voor allerlei kunstenaars, schilders, schrijvers, enz., waardoor het ook de naam van kunstenaarsstad kreeg. Nog steeds geldt de stad als een belangrijke culturele plaats en is de Culturele hoofdstad van de regio Valencia. In 2001 werd hier ook de Faculteit voor Schone Kunsten van de Universiteit Miguel Hernández van Elche (UMH) gevestigd. Het Palau de Altea is een muziek- en congrescentrum met 859 plaatsen.

De belangrijkste bezienswaardigheden zijn:

De Casco antiguo de Altea met de Església de la Mare de Déu del Consol d’Altea, de Torre de la Galera en de Torre de Bellaguerda

  • Het dorpje Altea la Vella
  • De Russisch-orthodoxe kerk ter hoogte van Altea Hills
  • De bergketen Sierra de Bernia

Al met al een heerlijk dorp aan de Spaanse kust en in de meeste gevallen verzekerd van een heerlijke temperatuur.

Stel je eens voor:

De ochtend starten met een heerlijk ontbijt of een gezonde smoothie, een kop goede koffie of thee en misschien voor de training nog snel even een sportieve workout. Gelukkig beschikt elke kamer over een eigen badkamer, dus je opfrissen voordat de training begint is gelukkig ook makkelijk.

Na de training genieten van een heerlijk koel drankje, een frisse duik in het zwembad of gewoon even lekker in de zon zitten en luisteren naar wat loungemuziek op de achtergrond. Natuurlijk, een goed gesprek met je mede-cursisten is ook gewoon lekker. Immers inspireren doe je samen.

‘s-Avonds de vuurkorven aan, vis en vlees op de BBQ en frisse salade en daarna gewoon lekker relaxen en een boekje lezen in één van de luie stoelen.
Of gewoon van de ondergaande zon genieten op ons dakterras. Natuurlijk kun je ook gewoon buiten de deur eten en genieten van één van de vele restaurants die er in Altea en Albir zijn.

WAT LEER JE IN EEN NLP PRACTITIONER?

Communicatie begint bij inleving in de ander

In dit blok leer hoe belangrijk inleving in het model van de wereld van de ander is wanneer het gaat om effectieve communicatie. Omdat iedereen juist zo uniek is, is het soms nog niet zo makkelijk om je af te stemmen en in te leven. In dit blok krijg je handvaten en technieken aangereikt die dit een stuk eenvoudiger maken met als resultaat dat communicatie begint te “vloeien” en de ander meer open begint te staan voor jouw boodschap.

Emotie management. Hoe je emotie gebruikt voor beïnvloeding

In dit blok leer je hoe emotie een belangrijke rol speelt bij gedrag van mensen en leer je hoe je emotie kunt gebruiken voor beïnvloeding van jezelf en anderen.  En onthou: emotie is the spice of life

De gebruiksaanwijzing van je eigen brein

Voor alles is wel een gebruiksaanwijzing geschreven. De enige die overal ontbreekt, is de gebruiksaanwijzing van je eigen brein. In dit blok leer je eindelijk deze gebruiksaanwijzing kennen. Het voordeel  van de gebruiksaanwijzing is dat je, na het lezen ervan, precies weet hoe je bepaalde dingen kunt veranderen.

Kijk eens vanuit een ander perspectief!

Iets waar je boos of geïrriteerd over bent, lijkt soms zo onbelangrijk vanuit een ander perspectief bekeken. Iemand anders een ander perspectief aanreiken, is vaak een waardevol cadeau voor de ander. Immers je verrijkt het model van de wereld van de ander, voor altijd. Hoe mooi is dat!

Zelfinzicht, zelfreflectie & Persoonlijk Leiderschap.

In dit blok sta jij centraal. Je wilt je zelf ontwikkelen zowel in je werk als in je persoonlijke leven. Wat wil je, wat heb je gedaan, hoe ziet je toekomst eruit. Je leert je zelf kennen op een intense manier. Waar sta je voor, wat geloof je en wat drijft je nu. En klopt het? Je krijgt in dit blok een mooie spiegel aangereikt. Een spiegel die je leert wie je bent en waar je naar toe wilt gaan.

Mentale Strategieën.

In dit blok leer je jouw eigen mentale strategieën kennen. Mentale strategieën liggen aan de basis van hoe jij je gedraagt,  wat je hart sneller doet kloppen maar ook wat je irriteert, boos of verdrietig maakt. In dit blok gaan we in op de vraag hoe je dingen doet zodat je naar wens je eigen gedrag kan veranderen en de beste versie van je zelf kunt worden.

Wanneer je overweegt de NLP Practioner training te gaan volgen kan ik echt  iedereen aanraden om dit op het Inspiration Center aan de de Costa Blanca te doen.

Warme ontvangst op een geweldige locatie en een NLP training gegeven door twee top coaches die zo gedreven en professioneel  zijn dat je in korte tijd een geweldig proces doormaakt. Doordat je  fulltime bezig bent met de opleiding en  ondergedompeld wordt in de groepsdynamiek heeft alles wat je leert heel veel impact. Relaxen aan het zwembad of aan de zee en het  heerlijke eten maken dat het ook nog voelt als een vakantie. Ik heb in  zowel  mijn privéleven als ook zakelijk al veel gehad aan de opleiding en het smaakt naar meer . Karin en Eric weten wat ze doen en ik kan niet anders zeggen dat dat ik als een ander mens naar huis ging...thanks guys

mr. F. H.E van der Moolen/Adviesbureau van der Moolen

DRUK OP DE KNOP OM HET GEHELE PROGRAMMA TE LEZEN

Welke resultaten mag je verwachten?

Onze NLP Practitioner duurt 15 dagen en is verdeeld over 7 maanden met uitzondering van ons NLP Zomer Practitioner. Deze zijn 12 dagen aaneengesloten. 6 blokken met oer-interessante opvattingen, theorie en vol met praktijk oefeningen.


Bij de NLP Academie staat praktische toepassing centraal en zullen we alles uit de kast halen om te zorgen dat je naar afronding met een officieel examen, NLP echt kunt toepassen.


Na het met goed gevolg doorlopen van deze examens krijg je een certificaat met een officieel zegel van de NVNLP & ABNLP. De opleiding voldoet aan zowel de Europese, Nederlandse en Amerikaanse richtlijnen. Dit certificaat geeft dan ook (internationaal) toegang tot de NLP Master Practitioner opleiding.

Na afronding van de NLP Practitioner:

Ben je in staat om beter met emoties en stress om te gaan
Heb je een goed idee wie je wilt zijn in je leven
Ben je in staat om in een gesprek snel tot de essentie te komen
Ben je in staat om anderen optimaal te beïnvloeden. Handig als je leiding geeft.
Weet wat je drijft en welke richting je in je leven wilt nemen

INVESTERING

€ 3.289,-
€ 2.949,-

NLP Practitioner in Spanje

De NLP Practitioner in Spanje duurt 9 dagen. Je verblijft al deze dagen in een schitterende villa in Altea in het zuiden van Spanje. Koken en eten doe je samen. De investering voor de NLP Practitioner is €2299,- De verblijfskosten op basis van vol pension en gedeelde kamer zijn €699,- De investering is exclusief retourticket naar de luchthaven van Alicante en terug.

De lestijden worden in gezamenlijk overleg bepaald zodat ook ruimte overblijft voor vrije tijd en lekker rond lopen in Altea. Je krijgt onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving.

WAAR & WANNEER

NLP Practitioner in Spanje

9 dagen aaneengesloten

In onze eigen locatie in Spanje, Altea

inclusief verblijf, lunch en dinner

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.949

Data: 

zaterdag 31 augustus 2019
zondag 1 september 2019
maandag 2 september 2019
dinsdag 3 september 2019
woensdag 4 september 2019
donderdag 5 september 2019
vrijdag 6 september 2019
zaterdag 7 september 2019
zondag 8 september 2019

NLP Practitioner 2020

9 dagen aaneengesloten

In onze eigen locatie in Spanje, Altea

inclusief verblijf, lunch en dinner

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.949

Data: 

NNB

NLP Practitioner 2020

9 dagen aaneengesloten

In onze eigen locatie in Spanje, Altea

inclusief verblijf, lunch en dinner

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.949

Data: 

NNB

ONE DAY OR DAY ONE? YOU DECIDE

Wat geweldig! Je hebt gekozen voor DAY ONE .


Nu alleen nog het inschrijfformulier invullen en je kunt echt gaan uitkijken naar de start van de NLP Practitioner in Spanje.  

Dank je wel dat je voor de NLP Academie hebt gekozen.


Betalen in  3 termijnen  is mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.


Vul het inschrijfformulier in:


[gravityforms id="3" title="false"] 


De kosten zijn fiscaal aftrekbaar!

Wanneer je inschrijft dan ga je een overeenkomst aan voor de tijdsduur zoals vermeld op onze website en ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Na ontvangst van je inschrijving, geldt een bedenktijd van veertien dagen. Binnen deze termijn kun je de overeenkomst zonder opgaaf van redenen ontbinden.

Nadat je het formulier hebt verzonden, ontvang je direct een bevestiging. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op. Mocht je nog vragen hebben bel ons gerust op 085-3012007.