Date met NLP

ONLINE DATEN MET NLP

MAAK ONLINE KENNIS MET NLP

SCHRIJF JE IN!

Waarom zou jouw eigen ontwikkeling moeten stilstaan in deze periode van onzekerheid, social distancing en lockdown maatregelen? Precies! Niet dus! Niet voor niets gaan bij de NLP Academie alle trainingen gewoon door.  Of het nu op locatie is of online in onze eigen studio's. Geen saaie zoom meetings maar interactieve trainingen die je op een net zo'n krachtige manier naar je doelen leiden als in trainingen op locatie. 


Dus kennismaken met NLP doe je nu gewoon online. Live online dus. En na afloop kun je gedurende 1 jaar de opname van de training gewoon terugkijken.


Herken jij je in het volgende en zou je graag een aantal tips en technieken willen krijgen om er beter mee om te gaan?


 • Je ervaart regelmatig stress over hoe de toekomst eruit ziet. Zeker in deze periode!
 • Je ervaart regelmatig misverstanden met anderen en dat maakt je boos, geirriteerd of gefrustreerd
 • Je hebt de wens om je leven meer in eigen hand te nemen en je eigen toekomst te bepalen
 • Je vindt het nog niet zo makkelijk om contact met anderen te maken of te houden
 • Je voelt je regelmatig emotioneel uit balans en zoekt naar een techniek om je weer in control te krijgen
 • Je wilt gewoon effectiever leren communiceren.


Dan is NLP echt iets voor jou om te onderzoeken!


In deze één-daagse Date met NLP leer je de basis van NLP. Een krachtige communicatie en persoonlijke ontwikkelingsmethode die je in staat stelt om makkelijker en met meer impact te gaan communiceren.


De Date met NLP is een interactieve workshop waarin theorie en oefening elkaar afwisselen. Een echt “work”shop dus en waarbij onze “drive” is om je NLP praktisch te leren gebruiken zodat je dit ook DIRECT kunt toepassen. Niet een slaapverwekkende theoretische training maar een intensieve en leuke training. Immers als je het LEUK vindt, LEER je makkelijker en sneller.


Vaak is “daten” de ideale manier om te ervaren of iets of iemand bij je past. Je kunt allerlei vragen stellen, gewoon even kijken en ervaren of het goed is.

Voor veel mensen is NLP nog niet zo bekend. “Wel eens van gehoord” zeggen sommigen maar velen denken dan dat het alleen over positief denken gaat. En alleen positief denken, staat gelijk aan je leven leven met oogkleppen voor. Er gebeuren echt wel eens dingen in je leven die gewoon minder leuk zijn.


NLP gaat over hoe je makkelijker terugveert van minder prettige situaties en hoe je zelf aan het roer blijft als het gaat over de bestemming die je in je leven hebt gekozen

En dat kan van alles zijn. Een fijne relatie, een succesvolle ondernemer of je vrij kunnen voelen om te zijn en te worden wie je wilt zijn.


Deze één-daagse online - workshop is bedoeld om je te laten zien hoe NLP kan helpen om je werk makkelijker te maken, je carrière te versnellen, je communicatie te verbeteren, je onderneming sneller te laten groeien en om weerbaarder in je leven te staan. En natuurlijk ook om kennis te maken met de NLP Academie, onze trainers en onze aanpak. Ze helpen je graag om uit te leggen hoe NLP  kan helpen in jouw carrière en privéleven.


De dag is verdeeld over 3 blokken met ruime pauzes zodat je weer even op adem kunt komen, even de benen kunt gaan strekken of gewoon alles even op je kunt laten inwerken. 

WAT GA JE LEREN IN DE DATE MET NLP?

NEURO LINGUISTISCH PROGRAMMEREN

Natuurlijk begin je bij het begin want met een goed fundament kun je nu eenmaal beter gaan bouwen. Dus wat NLP is staat in dit deel centraal.

 • Wat is NLP
 • De krachtige overtuigingen van NLP die je gaan helpen bij het beter gaan communiceren met anderen en waardoor je meer begrip krijgt voor jezelf en voor anderen

.Je krijgt een ander perspectief op je leven en de dingen die in de wereld om je heen gebeuren. MIND BREAKING

HOE JE KIJK OP COMMUNICATIE GAAT VERANDEREN

Wat is de relatie tussen je brein, emoties en gedrag en hoe je hier optimaal gebruik van kunt gaan maken om:

 •         jezelf en anderen te gaan beïnvloeden
 •         je emoties beter onder controle te houden

Je krijgt een ander perspectief op hoe communicatie daadwerkelijk werkt en hoe jij van invloed bent in dit spel tussen jou en anderen.

HOE JE BETER MET LASTIGE MENSEN KUNT OMGAAN

 • Hoe je snel verbinding (rapport) maakt met mensen.
 • Hoe leren mensen optimaal en hoe kun je je communicatie hier op afstemmen
 • Hoe je lichaamstaal kunt lezen en hoe je hier op kunt afstemmen door te volgen en dan te leiden
 • Hoe je lichaamshouding kunt gebruiken zodat je op mensen een positieve indruk achterlaat.
 • Hoe je je stem kunt gebruiken om snel rapport te maken
 • We ontrafelen de geheimen van succesvolle relaties

Je weet nu hoe je makkelijk en snel verbinding met mensen kunt maken zodat je overtuigender en charismatischer kunt overkomen. Ook diegene met wie het soms niet zo makkelijk is en zodat je communicatie met vrienden, collega’s en met mensen die je niet kent optimaal kunt benutten. Uit ervaring weet je zelf hoe belangrijk dit kan zijn in sollicitaties, salaris onderhandelingen, vriendschappen of werk.

FALEN IS LEREN ALS JE ER WAT MEE DOET

Er zijn 7 hoofdredenen waarom mensen falen en als jij dit te weten komt, beschermt het jou tegen dezelfde valkuilen waar zoveel mensen in vallen.

 • Je leert wat de 7 redenen zijn.
 • Je leert hoe je kunt voorkomen dat je in dezelfde valkuilen gaat vallen.

Je weet nu hoe je makkelijk de valkuilen kunt omzeilen waar zoveel mensen in vallen en waardoor ze falen. Jij weet inmiddels dat je leert.

EMOTIES DE BAAS? DAT IS MAKKELIJK !

Soms overvallen emoties je en soms op een wat ongelegen moment. Juist dan is het soms handig om "gereedschap" te hebben om je emoties snel de baas te kunnen zijn. Wist je dat je emotie kunt "ankeren" zodat je snel prettige emoties tot je beschikking hebt? Dat is wat je gaat leren.

 • Je leert om snel van ongewenste emoties af te komen
 • Je leert hoe emoties ontstaan
 • Je leert om anderen emotioneel te beïnvloeden

Je weet nu hoe je anders met emoties kunt omgaan en nare emoties kunt omzetten in prettige emoties. Je bent meer in controle over "jou".

DE DATE MET NLP VERANDERT JE KIJK OP DE WERELD OM JE HEEN

EN JE LEERT JEZELF NET EVEN BETER KENNEN.

DIRECT INSCHRIJVEN
Eric Sijbesma - NLP Master Trainer

Open, gedreven, gepassioneerd en compassie. 

Eric is internationaal gecertificeerd NLP -en Hypnose Master Trainer. Hij kreeg zijn opleidingen van een aantal gevestigde namen als John Grinder (medeontwikkelaar van NLP), Carmen Bostic St Clair, Michael Carroll, Anthony Robbins en Richard Bandler.

Data


zaterdag 30 oktober 2021

zaterdag 27 november 2021

Investering

€49 i.p.v. €199. De investering is vrij van BTW

De Tijden

Blok 1: 09:30 - 11:00

Blok 2: 11:30 - 13:00

Blok 3: 14:00 - 15:30

De Locatie

Meestal thuis :-)

Voor welke datum wil je inschrijven?

Date met NLP september 2021

Zaterdag 27 september 2021

Date met NLP oktober 2021

Zaterdag 30 oktober 2021

Date met NLP november 2021

Zaterdag 27 november 2021