Wie wil er coachen bij de NLP Practitioner?
25 april 2017 
in Blog
1 min. leestijd

Wie wil er coachen bij de NLP Practitioner?

Wie wil er morgen komen coachen bij de NLP Practitioner las ik op Facebook. Ja, dacht ik dat wil ik wel. En zo begon voor mij het coachen bij de NLP Academie. Tijdens mijn eigen practitioner waren er ook coaches aanwezig en ik dacht toen al, dat wil ik ook als ik klaar ben! Na bijna drie jaar coachen bij verschillende groepen kan ik je zeggen dat ik er elke keer weer van genoten heb. Ik was meer weekenden weg dan dat ik thuis was, ik moest er elke keer weer anderhalf uur voor rijden. Maar wat heb ik het er graag voor overgehad.

En als je mij nu vraagt wat er zo leuk aan is dan kan ik je vertellen dat voor mij het werken met mensen het leukste is wat er bestaat. Elke keer weer zie ik wat NLP kan doen met mensen, hoe de kwartjes vallen na een aantal lessen en hoe praktisch het is om toe te passen. Ik vind het geweldig om mensen te mogen begeleiden en te coachen in dat proces.

Ik vind het fijn om mijn kennis te mogen delen. It’s all about being better than yesterday, dit geldt voor mijzelf en voor de mensen waar ik mee werk. Eigenlijk is dat wel mijn missie geworden. Ja, en beter worden dan gisteren, dat kan ik nu wel zeggen nadat ik de NLP Practitioner nu al zo’n drie á vier keer heb gevolgd. Het coachen is voor mij heel erg waardevol en leerzaam geweest voor mijn eigen ontwikkeling. Want voor mijn gevoel hoorde ik elke keer weer wat nieuws en ook bij mij vielen de kwartjes als puzzelstukjes in elkaar.

Voor mij is het coachen dus echt een verdieping geweest in de lesstof en ik ben elke keer weer blij dat dit op mijn pad is gekomen. En als jij nu denkt: het coachen lijkt mij ook leuk en leerzaam, dan zeg ik doen!

Ester van Rijs

Over de schrijver
Reactie plaatsen