Just got married - Wat zou jij doen als je wist dat succes de enige optie is?
28 februari 2019 
1 min. leestijd

Just got married - Wat zou jij doen als je wist dat succes de enige optie is?

NLP & Hypnose

Deze week ben ik door Tad James, één van de eerste NLP & hypnose trainers, gecertificeerd als de eerste Master Trainer Hypnose van de Benelux en ben ik zojuist in het huwelijksbootje gestapt in Las Vegas, heb ik fantastische mensen ontmoet die me hebben geïnspireerd om een nieuwe stap te maken. Perfect gelukkig omdat ik mijn doelen die ik aan het begin van dit jaar voor me zelf had gesteld, heb gehaald. En ik kan je vertellen dat het nog meer inspiratie geeft om mooie doelen te halen.

Om je ook de inspiratie te geven die ik nu voel ,een kort filmpje gemaakt door mijn gewaardeerde collega, David Key, wat je misschien aan het denken zet over wat jij uit je leven wilt halen en je inspireert om aan de slag te gaan. Alle mensen in dit filmpje zijn succesvol geweest in het bereiken van geweldige resultaten die hun leven volkomen veranderde. Het idee wat ze met elkaar deelden is dat ze volledig overtuigd waren van hetgeen ze wilden ook al hadden ze vaak vooraf geen idee HOE ze hun doel gingen bereiken. Je overtuigingen helpen je om je doel te bereiken waarvan je overtuigd bent dat je het kunt, positief of negatief.

Welke krachtige of beperkende overtuigingen heb jij onbewust. Brengen ze je in beweging of houden ze je tegen. Denk er eens over na?

Over de schrijver
Reactie plaatsen