Nu ook Speedreading & Mindmapping bij NLP_AC
14 februari 2019 
1 min. leestijd

Nu ook Speedreading & Mindmapping bij NLP_AC


Wanneer heb jij voor het laatst je leesvaardigheden opnieuw aangescherpt?  Deze vraag werd mij twee jaar geleden gesteld en ik moest bekennen dat dit ergens op de lagere school was. Het zal me niet verbazen als jij hetzelfde antwoord gaat geven.

Inmiddels zijn er geavanceerde technieken bedacht die je letterlijk opnieuw leren lezen maar nu bijna met de snelheid van licht en met een verbetering van je begrip van wat je nu eigenlijk leest.Stel je voor hoe je tijd kunt besparen en beter kunt onthouden en wat dat voor jou zou gaan betekenen?

De meeste mensen lezen met een snelheid van 300 woorden per minuut, een normaal gemiddelde. Stel je eens voor dat wanneer je snelheid verdubbeld of verdrievoudigd wat dat voor jou gaat betekenen. Zes uur lezen met een snelheid van 300 woorden per minuut wordt nu twee uur lezen met 1000 woorden per minuut.  Vier uur over die je kunt besteden aan je favoriete hobby, je gezin en wellicht zorgt dit ervoor dat je niet meer hoeft over te werken omdat je nog even een stapel rapporten door moet worstelen of dat je vlak nog voor je examen dat ene boek moet lezen.

Aangevuld met MindMapping ben je snel in staat om op eenvoudige wijze de meest complexe informatie te structureren en ook nog eens beter te onthouden. MindMapping is een speelse, creatieve en efficiënte manier van informatieverwerking en die vergelijkbaar is met de manier waarop je brein werkt.Stel je voor hoe je tijd kunt besparen en beter kunt onthouden en wat dat voor jou zou gaan betekenen?

We hebben een nieuwe workshop toegevoegd die je letterlijk weer opnieuw leert lezen met misschien wel grote gevolgen. Wat ga je leren:

  • Je gaat je leessnelheid naar drie tot zesmaal sneller dan dat je nu leest;
  • Je leert niet alleen sneller te lezen en ook sneller te begrijpen;
  • Je inzicht in de functie van jouw ogen en brein te verdiepen zodat je ze tijdens het lezen effectiever kunt gebruiken;
  • Je leert door het maken van een MindMap sneller verbanden te zien waardoor je sneller de juiste beslissing kunt maken;
  • Je leert effectiever met informatie om te gaan;
  • Je leert productiever te worden en dat met minder inspanning
  • En meer…….

Op 15 april as is er weer één.

Over de schrijver
Reactie plaatsen