Hoe waardevol is het wanneer je weet hoe je 95% van je mentale problemen kunt oplossen?
09 maart 2019 
1 min. leestijd

Hoe waardevol is het wanneer je weet hoe je 95% van je mentale problemen kunt oplossen?

Hoe waardevol is het wanneer je weet hoe je 95% van je mentale problemen kunt oplossen?

Deze vraag stelde ik laatst op één van onze gratis NLP workshops. En de vraag was niet ingestudeerd maar schoot er uit voordat ik er erg in had en iedereen riep alsof het was ingestudeerd :”Heel waardevol!!”

Door NLP te leren krijg je in wezen de gebruiksaanwijzing voor je eigen brein die altijd al hebt willen hebben en nooit echt hebt kunnen vinden en ben ik ervan overtuigd dat je hiermee leert hoe je 95% van je mentale problemen kunt oplossen, nu en in de toekomst.

Stel je voor hoe dus je leven letterlijk anders kan worden en vraag je dan af:”hoe waardevol is dat?”

In een NLP Practitioner krijg je eveneens antwoord op vragen zoals:

  • Wat wil ik nu echt?
  • Welke doelen heb ik in mijn leven en hoe ga ik ze halen?
  • Welke beperkende overtuigingen drijven me in richting die ik niet wil?
  • Hoe neem ik leiderschap over mij zelf?
  • Hoe kan ik mijn emoties de baas blijven?
  • Hoe ik oude geesten uit het verleden in het verleden laten?
  • Hoe presenteer ik mij, vol zelfvertrouwen en met een krachtige uitstraling?
  • Hoe ik weer plezier in mijn werk kan krijgen?

Een NLP Practitioner bij de NLP Academie is 15 dagen intensief en met veel plezier werken aan je zelf, aan je communicatie vaardigheden met anderen en met je zelf en leren wat mensen echt beweegt. Kom kennis maken in één van onze GRATIS workshops of bekijk ons volledige cursus aanbod en schrijf je in.

Over de schrijver
Reactie plaatsen