Hoe NLP  jouw carrière kan helpen?
07 maart 2019 
1 min. leestijd

Hoe NLP jouw carrière kan helpen?

In deze periode zijn veel mensen hun baan niet zeker en dat levert de nodige stress op. Toch zitten er vaak ook goede kanten aan dit soort situaties temeer omdat het wellicht eindelijk eens dat lang geplande reflectie moment oplevert. Je voelt je al langer niet meer op je plek en je vraagt je af of er meer te koop is in deze wereld.

Misschien ben je al slachtoffer geworden van de crisis en staat je baan op de tocht en ben je in outplacement traject terecht gekomen of wellicht zit je juist in een reïntegratie traject.

Een NLP opleiding kan je dan helpen om de zaken eens op een rijtje te zetten en te krijgen en je zelf leren kennen. Wat zijn je sterke eigenschappen, waar ligt je kracht en welke vaardigheden zou je nog kunnen verbeteren zodat je klaar bent voor een nieuwe uitdaging die jou de voldoening geeft waar je naar verlangt.

Hoe NLP je helpt om excellent te communiceren.

NLP leren is bij uitstek geschikt om je bewust te worden van jouw communicatie en de communicatie van anderen. Het leren herkennen van wat bij de ander leeft, het leren luisteren en vervolgens je eigen boodschap hierop afstemmen, levert je direct concrete resultaten op. Het stellen van de juiste vraag zorgt voor de juiste informatie en voorkomt communicatie stoornissen. Door effectief taalgebruik ben je in staat om weerstand te overbruggen en om te buigen in positief draagvlak.

In een NLP Practitioner krijg je eveneens antwoord op vragen zoals:

  • Wat wil ik nu echt?
  • Welke doelen heb ik in mijn leven en hoe ga ik ze halen?
  • Welke beperkende overtuigingen drijven me in richting die ik niet wil?
  • Hoe neem ik leiderschap over mij zelf?
  • Hoe kan ik mijn emoties de baas blijven?
  • Hoe ik oude geesten uit het verleden in het verleden laten?
  • Hoe presenteer ik mij, vol zelfvertrouwen en met een krachtige uitstraling?
  • Hoe ik weer plezier in mijn werk kan krijgen?

Een NLP Practitioner bij de NLP Academie is 15 dagen intensief en met veel plezier werken aan je zelf, aan je communicatie vaardigheden met anderen en met je zelf en leren wat mensen echt beweegt. Kom kennis maken in één van onze GRATIS workshops of bekijk ons volledige cursus aanbod en schrijf je in.

Over de schrijver
Reactie plaatsen