Page content

Stoppen met roken

STOPPEN MET ROKEN, NU.

Het kan niet anders zijn dan dat je overweegt om te stoppen met roken. Anders was je hier niet geweest, toch?

Nu kan ik je vertellen hoe slecht roken voor je is en hoe groot het plezier zal zijn als je niet meer rookt maar ik weet bijna zeker dat je dat inmiddels wel weet. Roken kan zorgen voor diverse lichamelijke klachten zoals longkanker, astma, longemfyseem , depressie, huidaandoeningen en aantasting van het gebit, om er maar een paar te noemen maar ook dit wist je al lang. En laten we eerlijk zijn, het heeft er tot nu toe niet voor gezorgd dat je bent gestopt met roken of je bent wel al eerder gestopt met roken maar je bent weer begonnen.

 

DUS WAT IS ER NU ANDERS?

Je bent vast besloten en vastberaden om deze keer je poging te laten slagen en nu definitief met roken te stoppen en je zelf toe te voegen aan de steeds grotere schare NIET-ROKERS. Misschien net zoals de vorige keren. Graag vertel ik je een aantal weetjes die handig zijn voor je om te weten:

 

WAAROM NICOTINE PLEISTERS EN NICOTINE KAUGUM NIET WERKEN?

Je kunt gewoonweg niets stoppen met roken door het gebruik van nicotine pleisters en nicotine kauwgum.  Deze bestaan al bijna 30 jaar en toch zijn er nog steeds rokers. Als ze zouden werken, dan zouden er geen rokers meer moeten zijn, toch. Tegelijkertijd verteld het je iets over het feit of nicotine in je sigaret nu echt verslavend is in de hoeveelheid die in een sigaret is verwerkt. Immers er zijn nog steeds geen verslavingsklinieken voor mensen die moeten afkicken van kauwgum en pleisters.

WAAROM ZYBAN NIET WERKT?

Zyban is een medicijn uit de reeks anti-depressiva die toevallig als het verminderen van trek in een sigaret vermindert. Maar dat is niet de enige bijwerking. Dit zijn de andere:

  • Droge mond
  • Slapeloosheid
  • Hoofdpijn
  • Duizeligheid
  • Trillen
  • Zweten
  • Maag en darmklachten
  • Smaak stoornissen
  • Angst of depressie
  • Concentratie verlies

Uit onderzoek blijkt dat 95% van de gebruikers van Zyban, nadat ze zijn gestopt met het innemen van Zyban, binnen een jaar weer is gaan roken. Dus weinig hoopgevend.

 

WAT WEL WERKT?

De Rob Kelly Methode.  De Rob Kelly Methode is een op hypnose gebaseerde methode om snel en makkelijk te stoppen met roken en ontwikkeld door psycholoog en hypnotherapeut Rob Kelly.

Gedurende een periode van 15 jaar ontdekte Rob dat Stoppen met Roken ERG GEMAKKELIJK is als je het op de juiste manier aanpakt. En dat zonder gebruik te maken van wilskracht, zonder tegen de muren op te lopen om dat je behoefte hebt aan een sigaret, zonder ontwenningsverschijnselen en tegelijkertijd betaalbaar.

Tijdens zijn onderzoek, onderzocht Rob alle mogelijk methoden en technieken die je zouden kunnen helpen bij het stoppen met roken, variërend van “cold turkey” tot Zyban, van nicotine vervangers tot wilskracht…tot placebo en zijn ontdekking was FANTASTISCH en leidde er toe om zijn eigen succesvolle methode te ontwikkelen.

De Rob Kelly Methodecompleet anders dan andere methoden die er tot nu waren. Het is snel, betaalbaar, geen bijwerkingen en heeft een hoog slagingspercentage (volgende de feedback ongeveer 95%)

De methode is een no-nonsense, praktische en leven veranderende ervaring die jou weer de controle terug geeft over je gedachten, je impulsgedrag stopt en je overtuigingen over roken blijvend veranderd en er voor zorgend dat STOPPEN MET ROKEN MAKKELIJK IS.

 

DE SESSIES.

De sessies zijn kort. Ongeveer een uur tot anderhalf uur en bestaan uit een korte intake en een hypnose sessie.

 

WAT KOST HET.

De kosten van de sessie bedragen €225,- Betaalbaar als je je realiseert dat een pakje sigaretten inmiddels gemiddeld €5,- kost. Snel gerekend, wanneer je een pakje in de twee dagen rookt dit je €905,- per jaar kost. Bij een pakje per dag €1.810.

 

BEL VOOR EEN AFSPRAAK!

Bel voor het maken van een afspraak en je behoort binnenkort tot de steeds grotere groep NIET ROKERS.

Stop met roken

Comment Section

2 reacties op “Stoppen met roken


Door Jolanda roest op 3 augustus 2019

Ik heb interresse hierin.
Wil je mij bellen tel 06 34 750 950.
Ik heb wat vragen

Jolanda Roest Ter Aar


Door R. Zevenhoven op 28 augustus 2019

Hallo NLP Academy, vandaag heeft mijn man gebeld met informatie over stoppen met roken. U zou ons hierover informatie sturen. Graag ontvangen we deze informatie.

Plaats een reactie


*