Page content

Hoe je anderen laat stoppen met roken voor NLP-ers

Vraag het een gemiddelde roker en het antwoord is :”Stoppen met roken is moeilijk en onprettig” Sommigen vertellen je zelfs dat het voor hen onmogelijk is om te stoppen met roken.  Roken is een van de meest geaccepteerde verslavingen die er op deze aardbol bestaat maar waarschijnlijk alles wat de gemiddelde roker  weet over stoppen met roken is onzin.

“Stoppen met roken is moeilijk” wordt door slimme marketing campagnes ingeprent in het brein van de gemiddelde roker. Je krijgt ontwenningsverschijnselen, voelt je dagen lang slecht maar de gemiddelde roker realiseert zich niet dat er tijdens de slaap geen behoefte is aan roken, nu je alleen nog maar buiten mag roker er minder gerookt wordt en er steeds meer momenten zijn waar je niet meer mag roken. En laten we eerlijk zijn, elke keer dat de gemiddelde roker de sigaret dooft, de gemiddelde roker weer gestopt is J.

Stoppen met roken is makkelijk! En dat is exact wat je je cliënt gaat leren. Stoppen met roken in sessies van maximaal 1 uur.

In deze masterclass “Hoe je anderen laat stoppen met roken voor NLP-ers”  van 1 dag leer je hoe je dit doet met een bewezen methode die een uitzonderlijk  hoog slagingspercentage heeft.

Wat ga je leren

 • Hoe je rokers makkelijk kunt vinden
 • Welke rokers je niet wilt zoeken
 • Hoe je rokers overtuigt dat roken geen verslaving is
 • De mythe van doorzettingsvermogen doorbreekt
 • Waarom roken geen verslaving is
 • De meeste overtuigingen van rokers leert kennen en leert herkaderen
 • Hoe je rokers leert te stoppen door visualisatie
 • Hoe je makkelijk €150 of meer per sessie kunt vragen
 • Welke woorden je wel en welke woorden je niet moet gebruiken
 • Hoe je cognitieve dissonantie voorkomt.
 • Waarom in de meeste gevallen een sessie van 1 uur voldoende is
 • De mythen over stoppen met roken en roken in het algemeen

De methode die je gaat leren is een combinatie van krachtige herkaderingen en eenvoudige hypnose technieken en een hoog slagingspercentage kent.

Skype Intervisie

Je krijgt een uitgebreide manual en na de masterclass heb zijn er twee Skype sessies waarin ervaring worden gedeeld en er gelegenheid is om vragen te stellen over individuele sessies. Intervisie per Skype dus.

 

Wat zal er anders zijn na het volgen van de masterclass “Stoppen met Roken”?

Je bent in staat om effectief stoppen met roken sessies met cliënten uit te voeren

Data en tijden

Lestijden zijn van 9:00 tot 17:00 en er zijn een aantal pauzes. Na afloop krijg je een certificaat van deelname. Kijk in onze agenda voor de eerstvolgende datum.

 

Trainingslocatie

De 1-daagse Master Class Stoppen met Roken voor NLP-ers vindt plaats in ons kantoor in Nieuw Vennep

Investering

De investering voor het volgen van de workshop bedraagt €199,- vrij van BTW en is inclusief een eenvoudige lunch, koffie en thee. Manual en Skype Intervisie is eveneens inbegrepen.

Meer informatie

Als je nog meer informatie wilt hebben of specifieke vragen hebt of misschien wel een persoonlijke afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op met ons op of schrijf je in.

Comment Section

0 reacties op “Hoe je anderen laat stoppen met roken voor NLP-ers

Plaats een reactie


*