Page content

NLP voor Ondernemers

Regelmatig hoor ik dat zelfstandig ondernemen in deze tijd een risico is. Evenals ik regelmatig hoor, van ondernemers en zzp-ers dat het tegenwoordig toch wel erg moeilijk is om als startende ondernemer je hoofd boven water te houden. “Het is crisis” , “Ik heb al zoveel geprobeerd, het lukt gewoon niet” En de laatste tijd hoor ik opvallend vaak dat mensen stoppen met hun eigen onderneming om weer ergens in dienst te treden. Jammer!

Juist NLP kan je helpen om je door de moeilijke momenten heen te helpen want NLP leert je hoe je vaker met een goed gevoel kunt ondernemen , hoe je doelen kunt stellen die je haalt, hoe overtuigingen een rol spelen in de koers die je vaart en hoe beperkende overtuigingen je tegenhouden om 100% door te zetten en succes te hebben. Maar NLP leert je ook hoe je taal kunt gebruiken om te beïnvloeden en leer je denkstijlen te herkennen die je nog beter leren communiceren.

En juist om je hier mee te helpen, organiseren we maar twee keer  dit jaar, op 10 & 11 september en op 12 & 13 september as de 2-daagse workshop “NLP voor Ondernemers“. Een unieke gelegenheid om snel wat extra “MENTAAL GEREEDSCHAP” op te pakken en tegelijkertijd een uitstekende gelegenheid om NIEUWE EN WAARDEVOLLE CONTACTEN op te doen. En dat voor een geringe investering van €75

Wat ga je leren?

 • De NLP Basis – wat is NLP en wat zijn de NLP vooronderstellingen
 • Wat is de relatie tussen je brein, je emoties en je gedrag en hoe hier optimaal gebruik van kunt maken
 • Hoe je snel verbinding (rapport) maakt met mensen. Ook diegene met wie het soms niet zo makkelijk is en zodat je communicatie met vrienden, collega’s en met mensen die je niet kent optimaal kunt benutten.
 • Hoe leren mensen optimaal en hoe kun je je communicatie hier op afstemmen
 • Hoe je lichaamstaal kunt lezen en hoe je hier op kunt afstemmen door te volgen en dan te leiden
 • Hoe je lichaamshouding kunt gebruiken zodat je op mensen een positieve indruk achterlaat.
 • Hoe je je stem kunt gebruiken om snel rapport te maken
 • We ontrafelen de geheimen van succesvolle relaties
 • Hoe je doelen snel en efficiënt kunt halen
 • Je staat onder controle bij presentaties en spreken in het openbaar
 • Welke aankoop en beslissingsstrategie gebruikt jouw klant en hoe je deze kunt gebruiken om je eigen product te verkopen?
 • Leer hoe je taal kunt gebruiken voor positieve beïnvloeding
 • Wat drijft je? En wat houdt je tegen?
 • Hoe overtuigingen je succes in de weg kunnen zitten?
 • Herken de denkstijlen van je klanten en die van je zelf om zo effectiever te communiceren
 • Hoe je de ultieme sales pitch maakt die direct aanspreekt.

 

Overige Praktische informatie

 • Tijdsinvestering : 2 lesdagen
 • Lestijden : 09.30 – 17.00 uur
 • Vooropleiding: minimaal MBO niveau

 

Wie is de trainer.

De trainer voor deze unieke masterclass is Eric Sijbesma. Eric heeft zijn sporen in het bedrijfsleven ruimschoots verdiend door zijn jarenlange ervaring als interim manager bij diverse grote bedrijven.

Eric is een open en gedreven trainer die in het bedrijfsleven ruimschoots ervaring heeft opgedaan als zelfstandig interim manager en verandermanager.

Zijn motto: “Ik geloof dat iedereen kan veranderen, en vaak sneller dan in eerste instantie gedacht. We veranderen immers dagelijks. NLP helpt je daarbij. Je wordt meer bewust van je omgeving, gaat zien wat je eerder gemist hebt. Mijn motto is dan ook simpel en duidelijk: Life has no meaning except for the meaning I choose to give it: het leven heeft geen betekenis anders dan de betekenis die ik kies eraan te geven.”

 

Data en tijden

De Masterclass NLP voor Ondernemers bestaat uit 2 dagen. Lestijden zijn van 9:30 tot 17:00 uur en er zijn geregeld pauzes. De data voor deze training zijn 10 & 11 september en 12 & 13 september as.

 

Trainingslocatie

De Masterclass wordt gegeven in het NH Hotel in Utrecht aan het Jaarbeursplein.

 

Investering

De investering voor de Masterclass NLP voor Ondernemers bedraagt € 75,– vrijgesteld van BTW. Dit is inclusief uitgebreide handleiding (ook in PDF formaat). Daarnaast zijn koffie en thee inbegrepen. Er wordt een eenvoudige lunch geserveerd.

 

Inschrijven/

Je kunt je inschrijven door gebruik te maken van het inschrijfformulier of je inschrijving telefonisch door te geven op telefoonnummer 0252-86 23 76. Na ontvangst van je inschrijving ontvang je per post de bevestiging en factuur.

Meer informatie

Als je nog meer informatie wilt hebben of specifieke vragen hebt of misschien wel een persoonlijke afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op met ons op. De NLP-AC is te bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer 0252-86 23 76

Comment Section

0 reacties op “NLP voor Ondernemers

Plaats een reactie


*