Page content

NLP Sollicitatie Training

Je bent op zoek naar een nieuwe baan, toe aan een nieuwe uitdaging of misschien, door minder prettige omstandigheden die we allemaal wel  lijken te kennen in deze huidige periode van crisis, onvrijwillig werkeloos geworden. En bent op zoek naar een aantal kort en krachtige tips en tools die je kans op die mooie baan kunnen gaan vergroten zowel bij het schrijven van je sollicitatie brief als bij je presentatie vaardigheden.

Dan is de NLP Sollicitatie Training een uitstekende keuze. NLP staat goed bekend als een waarde –en impactvolle communicatietechniek waarmee je anderen in positieve zin kunt overtuigen waarom ze nu net jou “moeten” aannemen. Je leert als het ware je toekomstige werkgever te “verleiden”.

Waarom wil je meedoen?

 • Je bent op zoek naar een baan
 • Je wilt een “andere” sollicitatiebrief schrijven die opvalt;
 • Je wilt je beter leren presenteren
 • Je wilt in sollicitatiegesprekken kunnen “leiden” i.p.v. lijden.
 • Je wilt leren de juiste vragen te stellen
 • Je wilt leren hoe je je toekomstige werkgever kunt “verleiden”
 • Je wilt leren hoe je een impact kunt maken

 

Wat ga je leren in deze korte training

 • Hoe jij en anderen eigenlijk communiceren en je hier goed gebruik van kunt maken
 • Hoe je een “andere” sollicitatiebrief kunt schrijven
 • Hoe je jezelf kunt presenteren met impact
 • Hoe je de juiste vragen stelt aan je toekomstige werkgever
 • Hoe je een kijkje in de gedachtegang van je toekomstige werkgever kunt nemen zodat je precies de juiste dingen zegt
 • Hoe je in 2 minuten het perfecte verhaal over jezelf kunt vertellen (inclusief video-opname)
 • Tips en Trucks voor de beste sollicitatie gesprekken

 

Hoe ziet deze training eruit?

Je gaat samen met anderen intensief aan de slag om helemaal klaar te stomen om meer kans te hebben op de juist die ene baan of om gewoon weer aan de slag te komen. Je schrijft de “beste” sollicitatiebrief waarin je alle tips en trucks hebt meegenomen. Je gaat intensief en interactief samen aan de slag om je presentatievaardigheden te optimaliseren en hoe je presenteert met impact. In deze training staat “DOEN” centraal, immers alleen “ACTIE” geeft resultaat. Dus verwacht interactie met trainer en medecursisten. Het aantal deelnemers is beperkt tot 10.

 

Wie is de trainer?

De trainer voor deze unieke NLP Sollicitatie training is Eric Sijbesma. Eric heeft zijn sporen in het bedrijfsleven ruimschoots verdiend door zijn jarenlange ervaring als interim manager bij diverse grote bedrijven.

Eric is een open en gedreven trainer die in het bedrijfsleven ruimschoots ervaring heeft opgedaan als zelfstandig interim manager en verandermanager.

Zijn motto: “Ik geloof dat iedereen kan veranderen, en vaak sneller dan in eerste instantie gedacht. We veranderen immers dagelijks. NLP helpt je daarbij. Je wordt meer bewust van je omgeving, gaat zien wat je eerder gemist hebt. Mijn motto is dan ook simpel en duidelijk: Life has no meaning except for the meaning I choose to give it: het leven heeft geen betekenis anders dan de betekenis die ik kies eraan te geven.”

Data & Tijden

De NLP Sollicitatie training bestaat uit 1 lesdag . Lestijden zijn van 9:30 tot 17:00 uur en er zijn geregeld pauzes. De data voor de training voor het cursus jaar 2013/2014 kun je terugvinden in de agenda.

Locatie

De locatie voor de training is centraal in Utrecht en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Investering

De investering voor NLP Sollicitatie Training bedraagt € 99,,– vrijgesteld van BTW. Dit is inclusief uitgebreide handleiding (ook in PDF formaat). Daarnaast zijn koffie en thee inbegrepen. Lunch laten we graag aan jou over!.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door gebruik te maken van het inschrijfformulier of je inschrijving telefonisch door te geven op telefoonnummer 0252-86 23 76. Na ontvangst van je inschrijving ontvang je per post de bevestiging en factuur.

Meer informatie

Als je nog meer informatie wilt hebben of specifieke vragen hebt of misschien wel een persoonlijke afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op met ons op. De NLP-AC is te bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer 0252-86 23 76.

Comment Section

0 reacties op “NLP Sollicitatie Training

Plaats een reactie


*