NLP PRACTITIONER ON-LIVE

Een unieke combinatie tussen live -en online training.

ERKEND CERTIFICAAT

Onze NLP Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP. Een garantie dat je  altijd kunt doorstromen naar een NLP Master Practitioner.

LIVE EN ONLINE

Deze NLP Practitioner is een combinatie van online en live training. 8-dagen verdeeld over blokken van 2 dagen en online sessies te volgen vanuit de luie stoel.

ERVAREN TRAINERS

De NLP Academie staat onder leiding van 2 NLP Master Trainers waardoor de kwaliteit hoog is. De NLP Academie staat al 12 jaar garant voor de leukste NLP.
Een NLP Practitioner is niet zomaar een opleiding. Door NLP leer je op een nieuwe manier kijken naar de wereld om je heen. Ook maak je je communicatie directer en effectiever. Daarom staat bij de NLP Academie de directe toepasbaarheid van NLP en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.


In onze opleiding NLP Practitioner ervaar je dat persoonlijke groei en ontwikkeling ontstaan door je als NLP Practitioner open te stellen voor nieuwe dingen en je daarbij bewust te worden hoe jij en anderen communiceren. Je herkent bepaalde vormen van gedrag en de emoties die daarbij horen. Door effectievere communicatie krijg je meer keuzevrijheid in je dagelijks leven.

Die omschakeling in denken en handelen kan best pittig zijn. Maar het resultaat is merkbaar: je leven verandert in positieve zin en je ervaart dat lang gekoesterde doelen en wensen ineens bereikbaar zijn. Dus schrijf je snel in.

In de opleiding NLP Practitioner werken we bovendien aan het veranderen van de beperkende overtuigingen die je wellicht hebt. Dat zijn de overtuigingen die je tegenhouden om bepaalde zaken aan te pakken of te veranderen. Je leert tijdens de NLP Practitioner opleiding om, als je dat nodig vindt, die overtuigingen te veranderen.

Onze NLP Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP en vindt plaats op onze locaties vlak bij Utrecht en Amsterdam.

EEN NIEUWE & UNIEKE MANIER OM NLP TE LEREN

In een jaar tijd is de wereld veranderd. Ook de wereld van NLP opleidingen.   

Corona zorgde voor een positieve ommezwaai.

Steeds meer mensen zijn op zoek naar de juiste balans tussen werk en privé.

Daarom  kiezen mensen steeds vaker voor een combinatie van online en live training.  Een combinatie van lekker thuis leren en met anderen aan de slag tijdens de NLP Praktijk Dagen om zo toch dat felbegeerde NLP Practitioner diploma te kunnen krijgen


Als eerste NLP opleider in Nederland ontwikkelden we een unieke NLP Practitioner. Een combinatie van online en live-op-locatie training.  

In een jaar tijd hebben we een online omgeving gebouwd met ruim 180 video lessen, demonstraties en audio materiaal. Dit materiaal gebruik om je om je goed voor te bereiden op de NLP Practitioner Praktijkdagen

De  8 NLP Praktijk Dagen zijn de dagen waar we aan de slag gaan met NLP. 

Oefenen, feedback, weer oefenen, een lach, een traan, maar vooral inzichten en met elkaar de praktijk van NLP leren. En dat is echt geweldig omdat iedereen die bij de NLP Praktijk Dagen aanwezig is al behoorlijk veel van NLP afweet. En dit onder begeleiding van vakbekwame en ervaren NLP Trainers.

En tussen de NLP Praktijk dagen door, hebben we elke week op donderdag een vragenuurtje waar je aan de trainers van de NLP Academie al je vragen kunt stellen zodat je weer verder kunt.

Dus je leert NLP multi-dimensionaal. Je bekijkt de lessen, bestudeert het werkboek, doet de opdrachten, stelt vragen in het vragenuurtje en de praktijk leer je in de NLP Praktijk Dagen. En dat levert geweldige resultaten op.

Je leert niet alleen NLP kennen maar je vertrekt uit de training met de overtuiging dat je NLP ook echt kunt. En dat gaat je leven echt veranderen.

WAT LEER JE IN EEN NLP PRACTITIONER?

Communicatie begint bij het loslaten van vooroordelen.

In dit blok leer hoe belangrijk inleving in het model van de wereld van de ander is wanneer het gaat om effectieve communicatie. Omdat iedereen juist zo uniek is, is het soms nog niet zo makkelijk om je af te stemmen en in te leven. In dit blok krijg je handvaten en technieken aangereikt die dit een stuk eenvoudiger maken met als resultaat dat communicatie begint te “vloeien” en de ander meer open begint te staan voor jouw boodschap.

Emotie management. Hoe je beter met emoties kunt omgaan.

In dit blok leer je hoe emotie een belangrijke rol speelt bij gedrag van mensen en leer je hoe je emotie kunt gebruiken voor beïnvloeding van jezelf en anderen.  En onthou: emotie is the spice of life. In dit blok komt ook aan de orde hoe je je emoties onder controle krijgt. Ondanks dat emoties vaak erg goed zijn om te hebben, zijn ze soms ook even minder handig. In dit blok leer je wanneer en hoe je ze dan onder controle krijgt.

De gebruiksaanwijzing van je eigen brein

Voor alles is wel een gebruiksaanwijzing geschreven. De enige die overal ontbreekt, is de gebruiksaanwijzing van je eigen brein. In dit blok leer je eindelijk deze gebruiksaanwijzing kennen. Het voordeel  van de gebruiksaanwijzing is dat je, na het lezen ervan, precies weet hoe je bepaalde dingen kunt veranderen.

Hoe je met NLP beter en effectiever gaat communiceren

Met een tweetal krachtige methoden om taal anders in te zetten, ga je snel merken dat je communicatie effectiever en beter begint te worden. Je hebt minder misverstanden en ervaart minder weerstand op wat je zegt. En je leert om anders tegen jezelf te spreken. Immers is het belangrijk om ook de communicatie met jezelf effectiever te maken en je gedrag te veranderen.

Hoe mooi is dat!

Zelfinzicht, zelfreflectie & Persoonlijk Leiderschap.

In dit blok sta jij centraal. Je wilt je zelf ontwikkelen zowel in je werk als in je persoonlijke leven. Wat wil je, wat heb je gedaan, hoe ziet je toekomst eruit. Je leert je zelf kennen op een intense manier. Waar sta je voor, wat geloof je en wat drijft je nu. En klopt het? Je krijgt in dit blok een mooie spiegel aangereikt. Een spiegel die je leert wie je bent en waar je naar toe wilt gaan.

Mentale Strategieën.

In dit blok leer je jouw eigen mentale strategieën kennen. Mentale strategieën liggen aan de basis van hoe jij je gedraagt,  wat je hart sneller doet kloppen maar ook wat je irriteert, boos of verdrietig maakt. In dit blok gaan we in op de vraag hoe je dingen doet zodat je naar wens je eigen gedrag kan veranderen en de beste versie van je zelf kunt worden.
Ik heb eerst de NLP practitioner gevolgd. De groepsgrootte bestond uit ca. 22 cursisten. Het mooie van zo'n groep is dat je afwisseling hebt gedurende de vele oefeningen en dus niet steeds met dezelfde personen oefent, dit is echt een enorm voordeel. De trainers hebben allemaal enorm veel ervaring om de aandacht van de groep vast te houden en de NLP materie op een zeer boeiende manier te presenteren, waar fun en kennisoverdracht belangrijk is.
Michiel Ijff

DRUK OP DE KNOP OM HET GEHELE PROGRAMMA TE LEZEN

Hoe is het programma opgebouwd?

Deze NLP Practitioner is een combinatie van online lessen die je, voorafgaand aan de NLP Praktijkdagen,  zelf bestudeert vanuit onze eigen online leeromgeving en 8 praktijkdagen in Bilthoven. De NLP Praktijk Dagen zijn verdeeld over 4 weekenden. 

Je kunt na inschrijving al direct aan de slag met de online lessen.


In deze praktijk dagen gaan we aan de slag met NLP en zorgen we samen dat je elke dag vol energie weer naar huis gaat in de wetenschap dat je NLP niet alleen kent maar ook kunt.


Bij de NLP Academie staat praktische toepassing centraal en zullen we alles uit de kast halen om te zorgen dat je naar afronding met een officieel examen, NLP echt kunt toepassen.


Na het met goed gevolg doorlopen van deze examens krijg je een certificaat met een officieel zegel van de NVNLP & ABNLP. De opleiding voldoet aan zowel de Europese, Nederlandse en Amerikaanse richtlijnen. Dit certificaat geeft dan ook (internationaal) toegang tot de NLP Master Practitioner opleiding.

Na afronding van de NLP Practitioner:

Ben je in staat om beter met emoties en stress om te gaan
Heb je een goed idee wie je wilt zijn in je leven
Ben je in staat om in een gesprek snel tot de essentie te komen
Ben je in staat om anderen optimaal te beïnvloeden. Handig als je leiding geeft.
Weet wat je drijft en welke richting je in je leven wilt nemen

INVESTERING

€ 2.749,-
€ 1.999,-

NLP ON-LIVE Practitioner

Deze ON-LIVE NLP Practitioner is een combinatie van online lessen die je, voorafgaand aan de NLP Praktijkdagen,  zelf bestudeert vanuit onze eigen online leeromgeving en 8 praktijkdagen in Bilthoven. De NLP Praktijk Dagen zijn verdeeld over 4 weekenden.

Je kunt na inschrijving al direct aan de slag met de online lessen.


Dit zijn de data van de NLP Praktijk-Dagen:

  • Zaterdag 2 en Zondag 3 oktober 2021
  • Zaterdag 6 en Zondag 7 november 2021
  • Zaterdag 4 en Zondag 5 december 2021
  • Zaterdag 29 en Zondag 30 januari 2021


De lestijden zijn van 9:30 tot 17:00. Je krijgt onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving.


LET OP: JE BLIJFT OOK NA DE CURSUS TOEGANG HOUDEN TOT ONZE ONLINE LEEROMGEVING.

Wat gebeurt er nadat je op de inschrijfknop hebt gedrukt?

  • Je wordt meegenomen naar ons inschrijfformulier voor de ON-LIVE NLP Practitioner”  
  • Vul al je gegevens in en vermeldt in het opmerkingenveld de gekozen startdatum. Zolang je kunt inschrijven is er plaats.
  • Vul je betaalmethode in. Je kunt direct betalen via ideal of de optie "Op factuur betalen". Je betaalt de factuur dan zelfstandig.
  • Indien je direct betaald ontvang je binnen 24 uur de inloggegevens zodat je snel aan de slag kunt en krijg je onze uitgebreide manual thuisgestuurd
  • Je krijgt dus direct toegang tot de online NLP Practitioner
  • Geniet van een levenslange toegang, met alle extra’s en bonussen die regelmatig worden toegevoegd  

One day or day one. You decide!

arrow_drop_up arrow_drop_down