Page content

NLP Practitioner Basic

10-Daagse NLP Practitioner Basic

Na onderzoek onder onze cursisten zijn we tot de conclusie gekomen dat, zoals verwacht, iedereen een ander doel heeft met het volgen van een NLP Practitioner. Niet iedereen heeft evenveel tijd, niet iedereen wil hetzelfde leren en niet iedereen heeft voldoende budget beschikbaar.  Eigenlijk een beetje hetzelfde als die reclame over “pizza zonder ansjovis” zijn we gaan nadenken over hoe we toch een Mooie NLP Practitioner kunnen maken, gestript van alle extra’s en toch net zo effectief.

Als je kijkt naar onze reguliere NLP Practitioner kun je zien dat je hypnose krijgt en dat je ook de nieuwste technologieën leert zoals New Code NLP. Daarnaast krijg je in onze reguliere NLP Practitioner ook GRATIS toegang tot onze extra module Excellent Coachen met NLP.

En we bedachten, wat blijft er over als we die extra’s eruit halen. Exact, een mooie pizza. Een mooie volwaardige NLP Practitioner, alleen nu in 10 dagen en belangrijker nog steeds getekend door één van de grondleggers van NLP, John Grinder.

En dat niet alleen, want het betekende dat we ook de investering bijzonder laag hebben kunnen houden. In plaats van € 2.197,- is het € 1.499,- geworden. WOW!!

Dit is echt uniek in Nederland.! De eerste 10-daagse (verdeeld over 5 weekenden) gaat in januari 2015 van start in Nieuw Vennep. en inschrijven kan nu al.

Een NLP opleiding is niet zomaar een opleiding. Door NLP leer je op een nieuwe manier kijken naar de wereld om je heen. Ook maak je je communicatie directer en effectiever. Daarom staat bij de NLP-AC de directe toepasbaarheid van NLP en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. In onze opleiding NLP Practitioner ervaar je dat persoonlijke groei en ontwikkeling ontstaan door je open te stellen voor nieuwe dingen en je daarbij bewust te worden hoe jij en anderen communiceren. Je herkent bepaalde vormen van gedrag en de emoties die daarbij horen. Door effectievere communicatie krijg je meer keuzevrijheid in je dagelijks leven. Die omschakeling in denken en handelen kan best pittig zijn. Maar het resultaat is merkbaar: je leven verandert in positieve zin en je ervaart dat lang gekoesterde doelen en wensen ineens bereikbaar zijn. Bekijk het volledige NLP Practitioner programma zodat je weet wat je allemaal gaat leren.

Wat kan een NLP opleiding je zoal opleveren:

 • Balans tussen lichaam en geest;
 • Scherpe communicatie vaardigheden;
 • Haalbare doelen formuleren;
 • Omgaan met je emoties zoals jij dat wilt;
 • Vaardigheden om “slimmer” te leren;
 • Bewustwording van je eigen communicatie en het effect daarvan op anderen;
 • Bewustwording van de communicatie van anderen;
 • Ervaren van meer keuze vrijheid;
 • Technieken om anderen te coachen;
 • In staat zijn effectiever leiding te geven aan anderen.

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die:

 • Geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling;
 • Doelgerichter in het leven wil staan;
 • Zich meer bewust wil worden van zijn eigen gedrag en de invloed daarvan op de omgeving. Let wel: een opleiding NLP is géén therapie!;
 • Beter en effectiever wil communiceren;
 • In een presentatie visueel en auditief de boodschap wil overbrengen;
 • Technieken wil leren waarmee je anderen kunt helpen.

Wanneer?

De data voor 2015 zijn:

Zaterdag 24 + Zondag 25 januari 2015
Zaterdag 21 + Zondag 22 februari 2015
Zaterdag 21 + Zondag 22 maart 2015
Zaterdag 18 + Zondag 19 april 2015
Zaterdag 9 + Zondag 10 mei 2015

Certificatie

NLP_AC vindt het belangrijk dat theorie en praktijk op elkaar aansluiten. Daarom is er ook een proef van bekwaamheid. Deze proef houdt in dat je in staat bent om een willekeurige NLP techniek kunt demonstreren aan de examinatoren

Na het met goed gevolg doorlopen van deze examens krijg je een certificaat,uitgegeven door de ITA en wordt persoonlijk ondertekend door een van de grondleggers van NLP, John Grinder en door Carmen Bostic St Clair en Michael Carrol. Dit certificaat geeft bovendien (internationaal) toegang tot de NLP Master Practitioner opleiding.

Data en tijden

De opleiding bestaat uit 9 dagen De lestijden zijn van 10:00 tot 17:30 uur en er zijn geregeld pauzes.

Trainingslocatie

De locatie van de trainingen is in Nieuw Vennep.

Investering

De investering voor de opleiding tot gecertificeerd NLP Practitioner bedraagt  € 1,499,– vrijgesteld van BTW. Dit is inclusief uitgebreide handleiding en certificatie. Daarnaast zijn koffie en thee inbegrepen.

Betalen in 2 termijnen per automatische incasso is mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.

Overige Praktische informatie

 • Tijdsinvestering : 10 lesdagen
 • Aantal deelnemers : Maximaal 14
 • Lestijden : 10.00 – 17.30 uur.
 • Vooropleiding:minimaal MBO niveau

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door gebruik te maken van het inschrijfformulier of je inschrijving telefonisch door te geven op telefoonnummer 085 – 301 20 07. Na ontvangst van je inschrijving ontvang je per post de bevestiging en factuur.

Meer informatie

Als je nog meer informatie wilt hebben of specifieke vragen hebt of misschien wel een persoonlijke afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op met ons op. De NLP_AC is te bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer 085 – 301 20 07.

Introductie workshop om NLP te leren kennen.

Ook kan je 1 van onze gratis workshops bijwonen om ons te leren kennen en een gevoel te krijgen bij waar de NLP-AC voor staat. Check onze website voor de juiste data en locatie.

Comment Section

1 reactie op “NLP Practitioner Basic


Door Esma op 11 december 2019

Ik vind het erg jammer, dat het alleen in het weekend is. Als je een gezin hebt dan ben je steeds een heel weekend weg. Hebben jullie ook andere opties?

Plaats een reactie


*