Page content

NLP Practitioner op Curacao

8-Daagse Intensieve NLP Practitioner met Voor-Studie op het tropische eiland Curacao

Wat is er mooier dan vakantie en werken aan je persoonlijke ontwikkeling op tropisch Curacao. In deze 8 daagse NLP opleiding kun je vakantie en leren met elkaar combineren. Deze 8 dagen zijn verdeeld over twee blokken van 4 dagen met daar tussenin twee dagen om te genieten van je vakantie en het geweldige eiland. Ook hebben we de lestijden aangepast aan een tropisch schema, van 13:00 tot 20:00 uur zodat je ook ‘s-ochtends heerlijk dat vakantiegevoel kunt koesteren en het mogelijk maakt om gewoon je gezin en/of partner kunt meenemen.

 

Voordat je begint heb je het zelfstudie pakket bestudeerd en weet je al het nodige over NLP. Nu nog de praktische vaardigheden. En juist die leer je in deze 8 dagen. Het zelfstudie pakket bestaat uit 18 audio cd’s en 1 DVD en is in het ENGELS. en neemt ongeveer 70 uur in beslag. Een prima garantie om beslagen ten ijs te komen.

 

Een NLP opleiding is niet zomaar een opleiding. Door NLP leer je op een nieuwe manier kijken naar de wereld om je heen. Ook maak je je communicatie directer en effectiever. Daarom staat bij de NLP-AC de directe toepasbaarheid van NLP en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. In onze opleiding NLP Practitioner ervaar je dat persoonlijke groei en ontwikkeling ontstaan door je open te stellen voor nieuwe dingen en je daarbij bewust te worden hoe jij en anderen communiceren. Je herkent bepaalde vormen van gedrag en de emoties die daarbij horen. Door effectievere communicatie krijg je meer keuzevrijheid in je dagelijks leven. Die omschakeling in denken en handelen kan best pittig zijn. Maar het resultaat is merkbaar: je leven verandert in positieve zin en je ervaart dat lang gekoesterde doelen en wensen ineens bereikbaar zijn. Bekijk het volledige NLP Practitioner programma zodat je weet wat je allemaal gaat leren.

Wat kan een NLP opleiding je zoal opleveren:

 • Balans tussen lichaam en geest;
 • Scherpe communicatie vaardigheden;
 • Haalbare doelen formuleren;
 • Omgaan met je emoties zoals jij dat wilt;
 • Vaardigheden om “slimmer” te leren;
 • Bewustwording van je eigen communicatie en het effect daarvan op anderen;
 • Bewustwording van de communicatie van anderen;
 • Ervaren van meer keuze vrijheid;
 • Technieken om anderen te coachen;
 • In staat zijn effectiever leiding te geven aan anderen.

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die:

 • Geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling;
 • Doelgerichter in het leven wil staan;
 • Zich meer bewust wil worden van zijn eigen gedrag en de invloed daarvan op de omgeving. Let wel: een opleiding NLP is géén therapie!;
 • Beter en effectiever wil communiceren;
 • In een presentatie visueel en auditief de boodschap wil overbrengen;
 • Technieken wil leren waarmee je anderen kunt helpen.

Wanneer?

De data voor 2013 zijn 23 februari t/m 4 maart 2012

Certificatie

NLP_AC vindt het belangrijk dat theorie en praktijk op elkaar aansluiten. Daarom is er ook een proef van bekwaamheid. Deze proef houdt in dat je in staat bent om een willekeurige NLP techniek kunt demonstreren aan de examinatoren

Na het met goed gevolg doorlopen van deze examens krijg je een certificaat,uitgegeven door de ITA en wordt persoonlijk ondertekend door een van de grondleggers van NLP, John Grinder en door Carmen Bostic St Clair en Michael Carrol. Dit certificaat geeft bovendien (internationaal) toegang tot de NLP Master Practitioner opleiding.

Data en tijden

De opleiding bestaat uit 8 dagen verdeeld over twee blokken van 4 dagen met twee dagen tussen de twee blokken voor eigen invulling. De lestijden zijn van 13:00 tot 20:00 uur en er zijn geregeld pauzes.

De data voor 2013 zijn 23 februari t/m 4 maart 2012

Trainingslocatie

De locatie van de trainingen is in Willemstad, Curacao. Arke Fly en KLM zijn de maatschappijen om te kiezen.

Investering

De investering voor de opleiding tot gecertificeerd NLP Practitioner bedraagt  € 1.997,– vrijgesteld van BTW (3300 NAF voor inwoners van Curacao). Dit is inclusief uitgebreide handleiding en certificatie. Je ontvangt tevens het zelfstudie-pakket. Dit pakket bestaat uit een uitgebreide manual, 16 audio CD’s en een DVD. Het zelfstudie pakket is in het ENGELS. Daarnaast zijn koffie en thee & lunch inbegrepen.

Betalen in 4 termijnen per automatische incasso is mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.

Overige Praktische informatie

 • Tijdsinvestering : 8 lesdagen
 • Thuisstudie van gemiddeld 70 uur voorafgaand aan de training door beluisteren audio cd’s
 • Aantal deelnemers : Maximaal 12
 • Lestijden : 13:00 – 20.00 uur
 • Vooropleiding:minimaal MBO niveau

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door gebruik te maken van het inschrijfformulier of je inschrijving telefonisch door te geven op telefoonnummer 0252 – 86 23 76. Na ontvangst van je inschrijving ontvang je per post de bevestiging en factuur.

Meer informatie

Als je nog meer informatie wilt hebben of specifieke vragen hebt of misschien wel een persoonlijke afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op met ons op. De NLP_AC is te bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer 0252 – 86 23 76.

Introductie workshop om NLP te leren kennen.

Ook kan je 1 van onze gratis workshops bijwonen om ons te leren kennen en een gevoel te krijgen bij waar de NLP-AC voor staat. Check onze website voor de juiste data en locatie.