Page content

NLP in 6 avonden

In 6 avonden kennis maken met NLP voor iedereen die succesvol wil worden in werk en gezin en waarin je leert hoe je anders kunt communiceren. Met meer KRACHT, met meer OVERTUIGINGEFFECTIEVERRIJKER en dus snel TOEPASBAAR in je werk of eigen onderneming, relaties en met anderen.

Deze avondcursus is bedoeld om je te laten zien hoe NLP kan helpen om je werk makkelijker te maken, je carrière te versnellen, je communicatie te verbeteren, je onderneming sneller te laten groeien en om weerbaarder in je leven te staan. INSCHRIJVEN kan via onze website maar het aantal plekken is beperkt tot 10. Inmiddels wordt NLP door miljoenen mensen wereldwijd gebruikt en met SUCCES.

Waarom zou je meedoen?

Succesvolle mensen willen altijd leren hoe ze nog succesvoller kunnen worden door NOG effectiever te communiceren, een betere coach te zijn voor hun medewerkers, in het verkopen van hun producten maar ook succesvoller te worden  als ouders, echtgenoten, partners en als vriend. In deze 6 avonden  leer je hoe.

 

Wat ga je leren?

 

Avond 1: NLP, de basis

  • De NLP Basis – wat is NLP en wat zijn de NLP vooronderstellingen
  • Wat is de relatie tussen je brein, je emoties en je gedrag en hoe hier optimaal gebruik van kunt maken
  • Vooronderstellingen
  • Kaders NLP

 

Avond 2: Hoe je beter met lastige mensen kunt omgaan.

  • Hoe je snel verbinding (rapport) maakt met mensen. Ook diegene met wie het soms niet zo makkelijk is en zodat je communicatie met vrienden, collega’s en met mensen die je niet kent optimaal kunt benutten.
  • Hoe leren mensen optimaal en hoe kun je je communicatie hier op afstemmen
  • Hoe je lichaamstaal kunt lezen en hoe je hier op kunt afstemmen door te volgen en dan te leiden
  • Hoe je lichaamshouding kunt gebruiken zodat je op mensen een positieve indruk achterlaat.
  • Hoe je je stem kunt gebruiken om snel rapport te maken
  • We ontrafelen de geheimen van succesvolle relaties

Avond 3: Doelen stellen en ze ook halen.

In NLP heeft “doelen stellen” een bijzondere plaats gekregen. Door doelen te stellen volgens een bepaalde volgorde en daarbij je zelf de juiste vragen te stellen, worden doelen helder en bereikbaar. Soms blijkt het onbereikbare bereikbaar en soms blijkt het onbereikbare ineens niet meer nodig en buig je letterlijk datgene wat je tegenhield om. Op deze avond leer je doelen stellen en het geheim van doelen halen en waarom de meeste doelen wensen zijn en niet gehaald worden.

Avond 4: Emoties en hoe je ze de baas blijft

Ankeren is een NLP techniek waarmee we razendsnel invloed kunnen uitoefenen op onze stemming door prettige stemmingen zoals humor, motivatie, liefde en zelfvertrouwen op te roepen. In reclames wordt veelvuldig gebruik gemaakt van deze techniek. Denk maar aan: “Heerlijk, Helder…” Grote kans dat je hier automatisch een biermerk invulde. Ankers ontstaan dus vaak spontaan, maar we kunnen ze ook doelbewust installeren om zo meer emotionele vrijheid te verkrijgen

Avond 5:Wat drijft je en wat houdt je tegen

Op deze avond leer je je eigen drijfveren kennen en hoe deze je hele leven sturen met als eindresultaat een blauwdruk van wie je bent maar ook wat je tegenhoudt om soms bepaalde beslissingen te nemen of te doen wat je eigenlijk echt wilt doen.

Avond 6:De kunst van vragen stellen

Op deze avond leer je de kunt van vragen stellen en actief te luisteren. Met behulp van een aantal eenvoudige vragen, juist getimed, krijg je informatie boven tafel die voorheen voor je verborgen bleef. Je maakt kennis met de kracht van taal en hoe die jou en anderen dagelijks beinvloed. 

Hoe ziet de workshop eruit?

Deelnemers bepalen voor aanvang de leerdoelen om zodoende de leerervaring te optimaliseren en te profiteren van een experimentele en pragmatische aanpak. In de workshop is balans gevonden tussen zelf presenteren, demonstratie en oefeningen. Je ontvangt continu feedback van de trainers en de deelnemers zodat je maximaal kunt leren.

Data en Tijden

De workshop begint om 19:00 en eindigt rond 21:30 en er zijn een aantal pauzes. Na afloop krijg je een certificaat van deelname. Voor de data kijk je in de agenda.

Trainingslocatie

Deze kennismaking in 6 avonden vindt plaats in het in ons ruimte aan de Lireweg in Nieuw Vennep. Het aantal deelnemers is beperkt tot 15 deelnemers en er is geen speciale vooropleiding vereist.

Investering

De investering voor deze  kennismaking met NLP  is VRIENDELIJK . We vragen een bijdrage van €149 vrij van BTW,-. Dit is inclusief koffie, thee, water.

Meer informatie

Als je nog meer informatie wilt hebben of specifieke vragen hebt of misschien wel een persoonlijke afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op met ons op of schrijf je in.

Comment Section

0 reacties op “NLP in 6 avonden

Plaats een reactie


*