Page content

Masterclass Sold in 60 seconds

Sold in 60 seconds –  Masterclass Netwerken met stijl & NLP

Iedereen netwerkt, toch? Althans daar lijkt het op. De vele netwerkbijeenkomsten, borrels, open coffee’s, allemaal initiatieven die ervoor zorgen dat je met de juiste mensen in aanraking komt die juist jouw onderneming verder gaan helpen.

Misschien ben je wel eens op zo’n bijeenkomst geweest en stond je wat onwennig in de hoek te kijken hoe anderen als een tijger door de savanne slopen op zoek naar potentiële prooi, de visitekaartjes al in de spreekwoordelijke bek en je bedacht je dat het nu toch wel tijd was om ook in actie te komen.

Het angstzweet breekt je uit. “Wat moet ik zeggen?”, “Zit mijn das recht?”, “Ze zullen me wel niet interessant vinden.”. “Ik ben niet zo’n verkoper.”

Of misschien nog erger. Je moet in 2 minuten voor een groep van mede-ondernemers een spetterend verhaal geven over jouw onderneming en misschien nog wel meer een spetterend verhaal over JOU en jouw kwaliteiten. De microfoon komt langzaam jouw kant uit en dan… Herkenbaar??  Dan is dit de workshop die je niet mag missen.

Waarom zou je meedoen?

 • Je gaat regelmatig naar netwerkbijeenkomsten en je wilt een spetterende elevator pitch maken die blijft hangen.
 • Je vermijdt netwerkbijeenkomsten omdat je angst hebt om jezelf te presenteren maar je wilt ook actief meedoen aan netwerkbijeenkomsten.
 • Je wilt vol zelfvertrouwen naar netwerk bijeenkomsten en succes hebben met het leggen van interessante contacten.
 • Je wilt je onderscheiden anders dan alleen je visitekaartjes uit delen en indruk maken.
 • Je wilt bewust anderen op een positieve manier kunnen beïnvloeden.
 • Je wilt krachtige nlp technieken leren die je meer zelfvertrouwen geven en uitstel gedrag tot het verleden laten behoren.
 • en meer.

Wat ga je leren?

 • Je eigen “sold in 60 seconds” elevator pitch te maken.
 • Hoe je lichaamstaal kunt gebruiken en kunt lezen om je elevator pitch af te stemmen op je gesprekspartner.
 • Het creëren van  de juiste mindset zodat mensen van je willen kopen en/of je ook nog andere potentiële leads geven.
 • Krachtige taalpatronen te gebruiken die je elevator pitch onweerstaanbaar maken.
 • Je leert technieken die je zelfvertrouwen laten groeien en je zeker laten voelen over  jou en je onderneming en hoe anderen enthousiast te maken.
 • Hoe je uitstel gedrag kunt veranderen in krachtig “DOEN”.

Hoe ziet de cursus eruit?

Deelnemers bepalen voor aanvang de leerdoelen om zodoende de leerervaring te optimaliseren en te profiteren van een experimentele en pragmatische aanpak. In de workshop is balans gevonden tussen zelf presenteren, demonstratie en oefeningen. Je ontvangt continu feedback van de trainers en de deelnemers zodat je maximaal kunt leren.

Wat is er anders als je deze cursus hebt gevolgd?

Je elevator pitch en jij zijn bijna onweerstaanbaar omdat je nu weet hoe je mensen kunt beïnvloeden door het  gebruik van hypnotische taalpatronen en hoe je zelfverzekerd overkomt door handig gebruik van lichaamstaal. Je zelfvertrouwen is toegenomen en je kunt nu naar elke netwerkbijeenkomst komen en succesvol zijn.

Je merkt dat je meer afspraken maakt met voor jou interessante mensen die je onderneming echt verder kunnen helpen….groeien.

Wie is de trainer?

Eric is internationaal gecertificeerd NLP -en hypnose trainer. Hij kreeg zijn opleidingen van een aantal gevestigde namen als John Grinder (medeontwikkelaar van NLP), Carmen Bostic St Clair, Michael Carroll, Anthony Robbins en Bill Thomason (internationaal gecertificeerd trainer in Phoenix, Arizona),Richard Bandler (medeontwikkelaar van NLP) en David Shephard, President of The American Board of NLP.

Eric is een open en gedreven trainer die in het bedrijfsleven ruimschoots ervaring heeft opgedaan als zelfstandig interim manager en verandermanager.

Zijn motto: “Ik geloof dat iedereen kan veranderen, en vaak sneller dan in eerste instantie gedacht. We veranderen immers dagelijks. NLP helpt je daarbij. Je wordt meer bewust van je omgeving, gaat zien wat je eerder gemist hebt. Mijn motto is dan ook simpel en duidelijk: Life has no meaning except for the meaning I choose to give it: het leven heeft geen betekenis dan de betekenis die ik kies eraan te geven.”

Data & Locatie?

De eerste datum voor deze cursus is vrijdag 23 november 2012. De locatie voor deze cursus is het in ons kantoor aan de Lireweg 100 in Nieuw Vennep

Investering?

De investering voor deze Masterclass bedraagt €149,- vrij van BTW. Het maximum aantal deelnemers is 8.

Inschrijven?

Inschrijven kan via ons inschrijfformulier

Vragen?

Als je nog meer informatie wilt hebben of specifieke vragen hebt of misschien wel een persoonlijke afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op met ons op.

 

Comment Section

0 reacties op “Masterclass Sold in 60 seconds

Plaats een reactie


*