Page content

Let’s Talk…Maak het verschil. Het kan ECH WEL!

Iedereen heeft wel een moment in zijn of haar leven, die uitnodigt om een verandering te maken. Een keerpunt die maakt dat het roer van je leven omgaat. Maar waar begin je? Hoe doe je dat?

Toen Michèle Sparreboom alles verloor wat ze kon verliezen, stond ze in het oog van haar eigen orkaan. Ze besefte in dat moment dat dit leven een bedoeling heeft met haar. Dat werd de kick-start van haar nieuwe leven. Ze besloot een verschil voor zichzelf te gaan maken en op ontdekkingstocht te gaan naar die bedoeling.

 

Waarom zou je mee doen op 26 november as

In deze interactieve inspiratie-sessie neemt Michèle de aanwezigen mee in haar verhalen en levenslessen en wat ze leerde over het maken van een verschil in je eigen leven. Hoe ze de bodem raakte en het heft in eigen handen nam. Weer in beweging kwam. Een verhaal over veel vallen en altijd één keer meer opstaan. Je mouwen opstropen. Afscheid nemen van datgene wat niet meer bij je past. Tegenslagen, angsten en excuses overwinnen. Nieuwe wegen ontdekken. Durven, doen en dapper doorzetten. Hulp vragen. Jezelf inspireren, uitdagen en ontwikkelen. Erachter komen waar je hart van in de fik gaat en dat altijd te blijven volgen. Wat er ook gebeurt.

 

Hoe ziet de avond eruit.

Dit wordt een inspirerende en interactieve avond. Niet alleen luisteren, maar ook poetsen. Zelf doen. Samen doen. Het vuur wordt aangewakkerd. Met oefeningen uit haar succesvolle online training ’30 dagen NLMP’, gebaseerd op o.a. Michèle’s Rotterdamse levenslessen, 3e generatie NLP en Law of Attraction helpt, leert en inspireert zij mensen in beweging te komen en het verschil te gaan maken.

 

Locatie

De Let’s Talk avonden vinden plaats aan de Lireweg 74 in Nieuw Vennep.   Parkeren is er gratis.

Investering

De investering voor de avonden is €15,- per avond. Yes, echt maar €15.

Inschrijven

Inschrijven kun je doen via ons online inschrijfformulier.

 

[social_sharing style=”style-11″ fb_like_url=”https://www.nlpacademie.nl/lets-talk-maak-het-verschil-het-kan-ech-wel/” fb_color=”light” fb_lang=”nl_NL” fb_text=”like” fb_button_text=”Share” tw_lang=”nl” tw_url=”https://www.nlpacademie.nl/lets-talk-maak-het-verschil-het-kan-ech-wel/” tw_name=”nlp_ac” tw_button_text=”Share” g_url=”https://plus.google.com/102074513545564506071″ g_lang=”nl” g_button_text=”Share” linkedin_lang=”en_US” alignment=”center”]

Comment Section

0 reacties op “Let’s Talk…Maak het verschil. Het kan ECH WEL!

Plaats een reactie


*