Page content

Let’s Talk DNA profiel van het denken Richard Kaart

Let’s Talk DNA profiel van het denken:

Metaprogramma’s in de praktijk 

Door:

Richard Kaart
NLP & Hypnose trainer

Herkenbaar? Mensen bij wie het glas altijd halfvol of juist halfleeg is? Ieder mens heeft zo z’n voorkeuren in de manier waarop hij denkt. De een denkt bijvoorbeeld in grote lijnen, de andere liever in details.

In deze Let’s Talk nemen we je mee in de wonderbaarlijke wereld van denkstijlen, in NLP beter bekend als metaprogramma’s. Het helpt je o.a. bij het opbouwen van rapport en het motiveren van individuen en teams.

DNA profiel van het denken

Met behulp van een denkstijlenonderzoek kun je als het ware een ‘DNA profiel’ opbouwen van iemands denken. En daarmee in zekere zin voorspellen hoe iemand zal reageren in een bepaalde situatie.

* Wat ga je leren? Waarom zou je deel willen nemen?

Deze Let’s Talk over metaprgramma’s gaat over drie dingen: ervaren, toepassen en inspireren.

Je maakt je op een praktische manier kennis met een aantal metaprogramma’s, je leert ze herkennen en activeren bij jezelf en/of bij iemand anders. En we gaan in op toepassingen in de praktijk: de TAP-methode en de NLP Sales Practitioner. Voorbeelden die je zomaar zouden kunnen inspireren.

De TAP-Methode®, is een methode in drie stappen waarbij je een team wél meekrijgt. TAP staat voor Train, Analyseer en Pas toe

In stap 1 wordt de leidinggevende getraind in NLP basisvaardigheden. In stap 2 wordt van elk teamlid een denkstijlentest afgenomen en vervolgens besproken op individueel en teamniveau. In stap 3 komt het erop aan: de leidinggevende wordt intensief begeleid gedurende een aantal maanden door een coach.

Een ander voorbeeld is een vierdaagse NLP Sales Practitioner waar mindset en gedrag centraal staan. Voordat de training begint wordt van elke deelnemer een denkstijlenonderzoek afgenomen. Deze worden gelegd naast de denkstijlen van een groep best presterende verkopers. In de opleiding zelf worden naast de basisvaardigheden van NLP gekeken hoe deelnemers zich richting de best preserende verkopers kunnen ontwikkelen.

Voor iedereen

Alvast een geruststellende gedachte: metaprogramma’s herkennen is geen hogere wiskunde en vereist geen helderziende vaardigheden. Met goed luisteren en een nieuwsgierige state kom je al een heel eind. De workshop is dus voor iedereen te volgen. Met of zonder NLP achtergrond, als coach, trainer, verkoper, adviseur, leidinggevende of gewoon uit nieuwsgierigheid.

* Hoe ziet de avond eruit?

De avond is interactief vormgegeven. Er is voldoende ruimte om tussentijds vragen te stellen, voor discussie en om persoonlijke ervaringen te delen

 

Locatie

De Let’s Talk avonden vinden plaats aan de Lireweg 74 in Nieuw Vennep. Deze avond specifiek zal plaatsvinden rondom Nieuw Vennep. Parkeren is er gratis.

Investering

De investering voor de avonden is €15,- per avond. Yes, echt maar €15.

Inschrijven

Inschrijven kun je doen via onze online inschrijfformulier.

 

[social_sharing style=”style-11″ fb_like_url=”https://www.nlpacademie.nl/lets-talk-maak-het-verschil-het-kan-ech-wel/” fb_color=”light” fb_lang=”nl_NL” fb_text=”like” fb_button_text=”Share” tw_lang=”nl” tw_url=”https://www.nlpacademie.nl/lets-talk-maak-het-verschil-het-kan-ech-wel/” tw_name=”nlp_ac” tw_button_text=”Share” g_url=”https://plus.google.com/102074513545564506071″ g_lang=”nl” g_button_text=”Share” linkedin_lang=”en_US” alignment=”center”]

Comment Section

0 reacties op “Let’s Talk DNA profiel van het denken Richard Kaart

Plaats een reactie


*