Page content

Let’s talk about…..met Michael Pilarczyk

NLP Academie voor | NLP Training | NLP Cursus | NLP Opleiding | Neuro Linguïstisch Programmeren - Opleidingen en CursussenOp 23 januari as de eerste Let’s Talk uit een reeks van 12 bijeenkomsten met interessante sprekers. Sommigen spreken over NLP of Hypnose, sommigen over over praktische toepassing, anderen over nieuwe zaken.

Daarom is het ook zo leuk dat Michael Pilarczyk de eerste Let’s Talk komt doen.

Michael Pilarczyk is een expert in het begeleiden van mensen en organisaties op weg naar persoonlijke groei en zakelijk succes. Hij verdiept zich al jaren in NLP, parapsychologie, bewustzijn, meditatie, taoïsme, effectieve communicatie en de kracht van gedachten. Hij geeft inspirerende presentaties over Levenskunst en Leiderschap. Zijn Roadmap to Success is gebaseerd op de bewezen Quantum Leap Advantage strategy. Een doeltreffende levenswijze die het voor iedereen mogelijk maakt om op elk gebied succes te bereiken en te leven zoals we dat écht willen.

Michael Pilarczyk maakte zijn dromen waar. Als 18-jarige werd hij dj bij Veronica, hij was betrokken bij de oprichting van Radio 538 en hij was een succesvol mediaondernemer. Na de verkoop van Pilarczyk Media Groep maakte hij drie jaar avontuurlijke zeiltochten. Hij woont afwisselend in Nederland en Barcelona, en hij zeilt geregeld naar alle windstreken over de Middellandse Zee. Zijn levensmotto is: What you imagine you become.

Als radio- en tv-presentator ontmoette Michael Pilarczyk vele beroemdheden, onder wie Janet Jackson, Bill Gates, Robbie Williams, Jean-Paul Gaultier, Giorgio Armani en Madonna. In gesprekken met deze persoonlijkheden ontdekte hij dat ze overeenkomsten hadden; Een droom, passie en de overtuiging om hun droom waar te maken. “Succes is geen toeval. En verwar succes niet met geld. Geld is in onze maatschappij een beloning, als je met het volgen van je passie iets waardevols bijdraagt aan de maatschappij, wanneer je van toegevoegde waarde bent voor anderen. Succes vergt discipline, commitment en vastbeslotenheid, passie, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht. Ik heb nog nooit een zeer succesvol persoon ontmoet die op een dag wakker werd en zomaar ineens rijk en beroemd was. Zonder bloed, zweet en training word je geen kampioen. Succes komt niet vanzelf, waardering ook niet. Wat zou jij doen als bijna alles mogelijk is? Wat houdt je tegen? Op een dag is er geen tijd meer om al die dingen te doen waarover je altijd droomde. Wacht niet, doe het nu en besluit dat alleen jij de koers van jouw leven bepaalt. Ergens in onszelf hebben we een kracht die elke gedachte, elke droom en ieder verlangen kan waarmaken. Leer die kracht in jezelf te gebruiken.”

Michael maakt op 23 januari in een drie uur durende workshop een selectie uit mijn masterclass Succes is Mindset en Levenskunst & Leiderschap Het wordt een combinatie van NLP in de praktijk en Quantum Leap Advantage (QLA). Het is een combinatie van gedachtekracht, het her-programmameren van jezelf, en een praktisch stappenplan dat je kunt
volgen om doelstelling te behalen en dromen waar te maken.

Perfect om het nieuwe jaar te beginnen. De investering is€65,-.

De locatie is het Hyatt Place Hotel in Hoofddorp en de aanvangstijd is 19:00. De eindtijd rond 22:00

Opgeven kan alleen via info@nlpacademie.nl o.v.v
Naam
adres
Postcode/Woonplaats
Telefoonnummer
Geboortedatum

Het aantal plaatsen in beperkt.

Na inschrijving ontvang je binnen 24 uur een bevestiging.

 

Graag tot 23 januari in Hoofddorp

[social_sharing style=”style-11″ fb_like_url=”https://www.nlpacademie.nl/lets-talk-about-met-michael-pilarczyk/” fb_color=”light” fb_lang=”nl_NL” fb_text=”like” fb_button_text=”Share” tw_lang=”nl” tw_url=”https://www.nlpacademie.nl/lets-talk-about-met-michael-pilarczyk/” tw_name=”nlp_ac” tw_button_text=”Share” g_url=”https://plus.google.com/102074513545564506071″ g_lang=”nl” g_button_text=”Share” linkedin_lang=”en_US” alignment=”center”]

Comment Section

0 reacties op “Let’s talk about…..met Michael Pilarczyk

Plaats een reactie


*