Page content

Let’s Talk 29 oktober 2015 Eric Sijbesma

Eigenaar NLP Academie, NLP Trainer, NLP Business Coach

Wat is het onderwerp?

Faalangst

Als je zo eens nadenkt over de uitspraak :”Ik ben gewoon een perfectionist”, lijkt het alsof iemand een goede eigenschap van zichzelf benoemt en soms is dat ook zo. Een schilder die na afloop van een intense schilderspartij naar zijn schilderij kijkt om vervolgens een schreeuw van afkeuring te slaken en zijn schilderij weg te gooien om vervolgens de volgende dag weer opnieuw te beginnen na een goede nachtrust, streeft op een gezonde manier naar perfectie.

Maar er zijn ook anderen die zichzelf en vaak anderen het leven, netjes gezegd, zuur maken. Deze categorie mensen heeft vaak last van negatieve gedachten en nare gevoelens en in het ergste geval doet hij/zij alles om zich maar niet “shit” te voelen. Diep van binnen voelen ze zich waardeloos, niet geliefd en vooral altijd falend. Ze vechten voortdurend om deze gedachten en bijbehorende gevoelens maar niet te hebben en, vervelend, genoeg, met als resultaat dat ze de lat erg hoog voor zichzelf leggen en falen geen optie is. Immers niet slagen zorgt ervoor dat ze al deze nare gevoelens en gedachten krijgen. Herken je jezelf?

Dan zou het zomaar eens kunnen dat je last hebt van faalangst.

In deze 3 uur durende Let’s Talk geeft Eric je 5 praktische handvatten om van faalangst af te komen en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Wat ga je leren? Waarom zou je deel willen nemen?

Welke overtuigingen er zijn die mensen beperken en hoe systemen van overtuigingen dagelijks denken bepalen;
Hoe denken je leven bepaalt;
Hoe je “Innerlijke Stem” je dagelijks negatieve suggesties geeft;
Hoeveel controle je denkt over je leven te hebben en hoe dit bepaalt hoe je denkt;

De 5 stappen om van faalangst af te komen.

hoe ziet de avond eruit?

De avond is interactief vormgegeven. Er is voldoende ruimte om tussentijds vragen te stellen, voor discussie en om persoonlijke ervaringen te delen

Locatie

De Let’s Talk avonden vinden plaats aan de Lireweg 74 in Nieuw Vennep. Deze avond specifiek zal plaatsvinden rondom Nieuw Vennep. Parkeren is er gratis.

Investering

De investering voor de avonden is €15,- per avond. Yes, echt maar €15.

Inschrijven

Inschrijven kun je doen via ons online inschrijfformulier.

Comment Section

0 reacties op “Let’s Talk 29 oktober 2015 Eric Sijbesma

Plaats een reactie


*