Page content

Hypno Coaching

Hypno-Coaching heeft veel te bieden. Zo kan je werken aan emotionele, psychische of lichamelijke klachten. Tevens is het een manier je bewuster te worden van allerlei belemmerende gedachten en gedragspatronen in je leven en je daarvan te bevrijden. Deze vorm van coaching  kan helpen meer balans en zelfvertrouwen te vinden en evenwichtiger in het leven te staan.

Bij Hypno-Coaching maken we gebruik van een combinatie van ontspanning en gerichte aandacht die er voor zorgt dat je in een staat terecht komt die je kunt vergelijken met dagdromen. Het gaat hier om een natuurlijk verschijnsel dat je vast zelf wel eens hebt meegemaakt. Bijvoorbeeld, misschien heb je wel eens ervaren dat je zo gefocust en ontspannen een boek leest of naar een film kijkt dat je niet meer afgeleid werd door de omgeving.

Hypno-Coaching maakt doelgericht gebruik van deze natuurlijke vorm van trance waardoor je het denken voldoende loslaat, maar toch alert en bewust blijf, om in contact te komen met diepere lagen van jouw bewustzijn. Op deze manier kom je, bijvoorbeeld, gemakkelijker in contact met vroegere ervaringen, emoties en gedachten die jouw leven kunnen beperken of blokkeren en wordt inzicht verkregen in de oorzaak van de klachten.

Wanneer Hypno-Coaching

Je kunt denken aan Hypno-Coaching bij de volgende problemen:

  • Een gebrek aan zelfvertrouwen en je zelfverzekerd wilt worden
  • Niet meer gemotiveerd bent voor wat je in bepaalde aspecten van je leven doet en weer de passie en motivatie wilt terugvinden
  • Een negatief eigen beeld hebt en weer positief tegen je zelf wilt aankijken
  • Je niet meer kunnen ontspannen en het lijkt alsof je je gedachten niet meer stil kunt krijgen en je weer rust wilt ervaren
  • Angst voor spreken in het openbaar en je vrijuit en zonder angst wil kunnen spreken voor groepen
  • Slaap problemen
  • Je hebt regelmatig migraine aanvallen en je zoekt naar verlichting
  • Je wilt stoppen met roken op een natuurlijke manier
  • Je bijt nagels en je bent er klaar mee
  • Je wilt af van emoties die je continu parten spelen zoals, stress, overmatige bezorgdheid, examen stress, paniek aanvallen, angst en fobie, neerslachtige gevoelens

Soms is het beter om contact op te nemen om te kijken wat Hypno-Coaching voor je zou kunnen betekenen. Het blijft immers mensenwerk.

Mythen over Coaching.


Coaching en Hypno-Coaching  worden door sommige mensen verkeerd begrepen. Hieronder staan een aantal van zulke “misvattingen” en een nadere uitleg over hoe het wel is.

Coaching en Hypno-Coaching is alleen voor mensen met emotionele problemen.”

Vaak worden mensen met emotionele problemen goed geholpen door Coaching en Hypno-Coaching. Door Coaching en Hypno-Coaching kunt u ook: leren om uw gedachten op een rijtje te zetten, ontdekken wat u in de toekomst wilt (carrièreplanning, studiekeuze), leren omgaan met stress, uw levensvragen verdiepen of werken aan uw persoonlijke ontwikkeling. U krijgt ook steun bij het daadwerkelijk uitvoeren van uw plannen.

“Mensen die de hulp van een coach zoeken zijn zwakkelingen.”

Mensen die anderen om raad, hulp of steun vragen zetten de eerste moedige stap op de weg naar verbetering van zichzelf. Wereldleiders, topsporters, beroemde artiesten, succesvolle zakenmensen en vele andere grootheden hebben vaak (een team van) adviseurs, artsen, voedingsdeskundigen, fysiotherapeuten en ook psychologen of coaches in dienst.
Al deze mensen erkennen dat ze niet alles zelf kunnen en dat ze hulp nodig hebben om iedere dag topprestaties te kunnen leveren.

“Verandering is eenvoudig.”

Sommige veranderingen zijn inderdaad eenvoudig. Andere veranderingen zijn dat in theorie ook. In de praktijk kan zo’n verandering soms veel tijd en energie kosten. Begrip en hulp van een onafhankelijke buitenstaander kunnen u net dat extra zetje geven om te slagen.

 

NO Cure – NO Pay

Wij zijn zo zeker dat we samen met jou jouw gewenste resultaten kunnen halen dat je alleen betaald wanneer je tevreden bent. Lijkt ons logisch!. Dus daarom zijn we makkelijk. No Cure – No Pay. Mocht je niet tevreden zijn met de resultaten, geven we je alle betaalde bedragen weer terug.

 

Investering

Niet altijd kun je van te voren voorspellen hoe veel sessies je nodig hebt om je resultaat te behalen. Na een goed gesprek wel. De investering voor Hyno-Coaching bedraagt €347 ongeacht het aantal sessies. Soms 1, soms 5. Resultaat is voor ons belangrijk.

 

Je wilt meer weten

Dat kan door het contact formulier in te vullen en je telefoonnummer achter te laten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook een email sturen naar coach@nlpacademie.nl

Comment Section

0 reacties op “Hypno Coaching

Plaats een reactie


*