Page content

Genezing van kinderen met astma door hypnose?

Astma bij kinderen is zonder meer een vervelende aandoening. Rond de 115.000 kinderen in Nederland lijden aan astma. De reguliere behandeling hiervan bestaat in hoofdzaak uit het toedienen van (zware) medicijnen. Deze medicijnen kunnen zeer ongewenste bijeffecten hebben zoals extreme boosheid en driftbuien. Uit veelvuldig psychologisch onderzoek naar kinderastma blijkt een duidelijk verband tussen astma en de hechtingsrelatie die deze kinderen hebben met hun moeder. Kinderen die vlak na de geboorte fysiek van de moeder zijn gescheiden of waarvan de moeder een heftige emotionele gebeurtenis tijdens de zwangerschap of kort na de bevalling heeft meegemaakt, hebben duidelijk vaker astma dan kinderen waarbij dit niet speelt.

De gerenommeerde Amerikaanse psycholoog Dr. Antony Madrid ontdekte dat als de hechting tussen moeder en kind is gerepareerd, de astma in 80% van de gevallen verdwijnt. Het herstellen van deze hechting gebeurt met behulp van hypnose. De hypnotherapie bestaat uit een drietal afspraken met de volgende aandachtspunten: het opsporen van de hechtingsproblemen, deze gebeurtenis(sen) en emoties een plek geven en het creëren van een nieuwe ‘ideale’ zwangerschap en geboorte in de beleving van de moeder.

Kinder- en jeugdtherapeut Robin van Leuffen van Villa Reusachtig te Rotterdam, werd door Dr. Antony Madrid persoonlijk opgeleid in deze therapeutische aanpak. En met veel succes:

De moeder belde mij drie dagen na onze laatste sessie op en vertelde dat haar zoon aan het voetballen was en helemaal symptoomvrij was. Vier maanden later liet ze weten dat haar zoon nog steeds volledig gezond was.

Wat ga je leren op 16 april 2015?

Gedurende de lezing krijgt u antwoorden op de volgende vragen:

  • Wat verstaan we onder hechting?
  • Wat is de relatie tussen hechting en kinderen met astma?
  • Hoe kan hechtingstherapie (middels hypnose) kinderen met astma helpen?
  • Hoe zien de 4 fasen van de behandeling eruit?
  • Welk onderzoek is er gedaan naar deze behandelvorm?
  • Voorbeelden uit de praktijk
  • Het laten zien van een filmpje
  • Vragen en antwoorden

 

Hoe ziet de avond eruit?

De avond is interactief vormgegeven. Er is voldoende ruimte om tussentijds vragen te stellen, voor discussie en om persoonlijke ervaringen te delen.

Villa Reusachtig

Bekijk het filmpje en maak kennis met Villa Reusachtig op http://youtu.be/bOliQFhJ9N4

Ondersteunende materialen en inspirerende artikelen op http://www.villareusachtig.nl/badkamer

Villa Reusachtig is verkozen tot veel belovende en vernieuwende onderneming van 2011/2012 door Dutch Dream Foundation.

Locatie

De Let’s Talk avonden vinden plaats aan de Lireweg 74 in Nieuw Vennep. Parkeren is er gratis.

Investering

De investering voor de avonden is €15,- per avond. Yes, echt maar €15.

Inschrijven

Inschrijven kun je doen via onze online inschrijfformulier.

[social_sharing style=”style-11″ fb_like_url=”https://www.nlpacademie.nl/genezing-van-kinderen-met-astma-door-hypnose/” fb_color=”light” fb_lang=”nl_NL” fb_text=”like” fb_button_text=”Share” tw_lang=”nl” tw_url=”hhttps://www.nlpacademie.nl/genezing-van-kinderen-met-astma-door-hypnose/” tw_name=”nlp_ac” tw_button_text=”Share” g_url=”https://plus.google.com/102074513545564506071″ g_lang=”nl” g_button_text=”Share” linkedin_lang=”en_US” alignment=”center”]

Comment Section

0 reacties op “Genezing van kinderen met astma door hypnose?

Plaats een reactie


*