Page content

10-Daagse Intensieve NLP Practitioner op Ibiza!!

10-Daagse Intensieve NLP Practitioner op Ibiza!!

Hoe zou je het vinden om persoonlijk ontwikkelen en een luxe vakantie te combineren op het mooiste eiland van Europa. En dat Op een fantastische locatie, namelijk in THE VILLA.  THE VILLA is een exclusieve locatie op Ibiza en op ongeveer 20 minuten rijden van het bruisende centrum van Ibiza waar het beroemde café del maar is. heeft een eigen  tennisbaan, zwembad en yoga ruimte. Alles wat je nodig hebt om prima te kunnen ontspannen en tegelijkertijd kunt leren over persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie en hoe je beter met emotie kunt omgaan. Overigens zoals de naam als zegt :”THE VILLA” is een echte villa die regelmatig gehuurd wordt door bekende artiesten uit de film –en muziekwereld.

Een complete opleiding die je helpt als coach, je persoonlijk ont-wikkeld, je  leadership skills echt tot bloei laat komen. Ja, het zijn 10 intensieve dagen vol plezier, emotie, gekkigheid en leren en fun. In de avonduren organiseren we regelmatig mindbreaking workshops om je leerervaring optimaal te maken.

Deze NLP Practitioner is alleen voor mensen die houden van exclusiviteit en luxe en graag willen leren samen met 12 anderen een fantastische 10 dagen willen beleven.

Kijk hier voor een foto impressie van de locatie op Ibiza.

Villa NLP Ibiza
Een NLP opleiding is niet zomaar een opleiding. Door NLP leer je op een nieuwe manier kijken naar de wereld om je heen. Ook maak je je communicatie directer en effectiever. Daarom staat bij de NLP-AC de directe toepasbaarheid van NLP en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. In onze opleiding NLP Practitioner ervaar je dat persoonlijke groei en ontwikkeling ontstaan door je open te stellen voor nieuwe dingen en je daarbij bewust te worden hoe jij en anderen communiceren. Je herkent bepaalde vormen van gedrag en de emoties die daarbij horen. Door effectievere communicatie krijg je meer keuzevrijheid in je dagelijks leven. Die omschakeling in denken en handelen kan best pittig zijn. Maar het resultaat is merkbaar: je leven verandert in positieve zin en je ervaart dat lang gekoesterde doelen en wensen ineens bereikbaar zijn.

 

Bekijk het volledige NLP Practitioner programma zodat je weet wat je allemaal gaat leren.

Wat kan een NLP opleiding je zoal opleveren:

 • Balans tussen lichaam en geest;
 • Scherpe communicatie vaardigheden;
 • Haalbare doelen formuleren;
 • Omgaan met je emoties zoals jij dat wilt;
 • Vaardigheden om “slimmer” te leren;
 • Bewustwording van je eigen communicatie en het effect daarvan op anderen;
 • Bewustwording van de communicatie van anderen;
 • Ervaren van meer keuze vrijheid;
 • Technieken om anderen te coachen;
 • In staat zijn effectiever leiding te geven aan anderen.

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die:

 • Geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling;
 • Doelgerichter in het leven wil staan;
 • Zich meer bewust wil worden van zijn eigen gedrag en de invloed daarvan op de omgeving. Let wel: een opleiding NLP is géén therapie!;
 • Beter en effectiever wil communiceren;
 • In een presentatie visueel en auditief de boodschap wil overbrengen;
 • Technieken wil leren waarmee je anderen kunt helpen.

Wanneer?

De data voor 2013 zijn 8 t/m 18 oktober 2013

Certificatie

NLP_AC vindt het belangrijk dat theorie en praktijk op elkaar aansluiten. Daarom is er ook een proef van bekwaamheid. Deze proef houdt in dat je in staat bent om een willekeurige NLP techniek kunt demonstreren aan de examinatoren

Na het met goed gevolg doorlopen van deze examens krijg je een certificaat,uitgegeven door de ITA en wordt persoonlijk ondertekend door een van de grondleggers van NLP, John Grinder en door Carmen Bostic St Clair en Michael Carrol. Dit certificaat geeft bovendien (internationaal) toegang tot de NLP Master Practitioner opleiding.

Data en tijden

De opleiding bestaat uit 10 dagen De lestijden zijn van 10:00 tot 18:00 uur en er zijn geregeld pauzes. Daarnaast zijn er in de avonden regelmatig workshops die je meenemen naar de meest geweldige plekken op het eiland en je aangenaam zullen verrassen.

De data voor 2013 zijn 8 t/m 18 oktober 2013

Trainingslocatie

De locatie van de trainingen is in Ibiza

Investering

De investering voor de opleiding tot gecertificeerd NLP Practitioner bedraagt  € 3.450,– vrijgesteld van BTW. Dit is inclusief uitgebreide handleiding en certificatie en accommodatie. De vlucht en diner zijn voor eigen rekening. Daarnaast zijn koffie en thee & lunch en ontbijt inbegrepen.

Overige Praktische informatie

 • Tijdsinvestering : 10 lesdagen
 • Aantal deelnemers : Maximaal 13
 • Lestijden : 09.00 – 18.00 uur.
 • Vooropleiding:minimaal MBO niveau

Vraag het informatie pakket aan of kom naar de informatie bijeenkomst op 15 juni as

Het meest makkelijk is om het uitgebreide informatiepakket te downloaden en een afspraak te maken voor persoonlijk kennismakingsgesprek te maken op ons kantoor in Nieuw Vennep zodat je weet wie we zijn. Of je komt gewoon naar de informatiebijeenkomst op 15 juni as in Nieuw Vennep. We vertellen je graag alles. Je kunt je makkelijk inschrijven via het inschrijfformulier.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door gebruik te maken van het inschrijfformulier of je inschrijving telefonisch door te geven op telefoonnummer 0252-86 23 76. Na ontvangst van je inschrijving ontvang je per post de bevestiging en factuur.

Meer informatie

Als je nog meer informatie wilt hebben of specifieke vragen hebt of misschien wel een persoonlijke afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op met ons op. De NLP_AC is te bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer 0252-86 23 76.

Introductie workshop om NLP te leren kennen.

Ook kan je 1 van onze gratis workshops bijwonen om ons te leren kennen en een gevoel te krijgen bij waar de NLP-AC voor staat. Check onze website voor de juiste data en locatie.

Comment Section

0 reacties op “10-Daagse Intensieve NLP Practitioner op Ibiza!!

Plaats een reactie


*